ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΑΛΦΑΜΕΓΑ - ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΚΙΤΙ

15.05.2018Έχοντας ξεκινήσει ήδη τη λειτουργία του από τα τέλη Μάρτη, εγκαινιάστηκε επίσημα την Κυριακή 13/05 το νέο κατάστημα των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ στο Κίτι. Πρόκειται για το δέκατο τρίτο κατάστημα της κυπριακής αλυσίδας, το οποίο χαρακτηρίζεται από μοντέρνο σχεδιασμό και άνετους χώρους, που δημιουργήθηκαν με στόχο να προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία αγορών στους καταναλωτές.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Κυριακής από τον πρώην υπουργό Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Νίκο Ρολάνδη, ενώ οικοδέσποινες της εκδήλωσης ήταν η παρουσιάστρια Χριστιάνα Αριστοτέλους και η ηθοποιός Ιωάννα Λαμπροπούλου. Το παρών έδωσε, φυσικά, και ο πρόεδρος της Χ.Α. Παπαέλληνας και ιδρυτής των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ κ. Ανδρέας Παπαέλληνας.

Κάτοικοι της περιοχής του Κιτίου και άλλος κόσμος που επισκέφθηκε το κατάστημα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν διάφορα κεράσματα από όλα τα τμήματα της Υπεραγοράς, καθώς και φρέσκους λουκουμάδες. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιελάμβανε, επίσης, πολλές δραστηριότητες για τα παιδιά και μαγειρική με τον ΑΛΦΑ σεφ Νικόλα Κωνσταντίνου.

Ο κ. Ανδρέας Παπαέλληνας εξέφρασε τη χαρά του που οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ συνεχίζουν δυναμικά να επεκτείνουν την παρουσία τους σε όλη την Κύπρο. «Είμαι πολύ ικανοποιημένος που με ένα ακόμα κατάστημά μας εξυπηρετούμε περισσότερους καταναλωτές, προσφέροντάς τους ποιότητα και ποικιλία. Οι δύο αυτές έννοιες έχουν ταυτιστεί με τις Υπεραγορές μας και αυτό μας τιμά ιδιαιτέρως», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς
Οι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα


253