Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και η UNILEVER TSERIOTIS συνεχίζουν το «Αποθεματικό Καρδιάς» για τον Οργανισμό «Hope for Children»

28.05.2018Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και η εταιρεία UNILEVER TSERIOTIS, αναγνωρίζοντας το σπουδαίο έργο του Διεθνούς, Ανθρωπιστικού και Ανεξάρτητου Οργανισμού «Hope For Children» CRC Policy Center, υλοποιούν για άλλη μια χρονιά το «Αποθεματικό Καρδιάς». Η δράση, η οποία συνολικά περιλαμβάνει τρεις φάσεις για το 2018, ξεκίνησε τον προηγούμενο Μάρτη.

Η δεύτερη περίοδος της ενέργειας θα διαρκέσει από τις 24/05 έως τις 06/06 και αφορά την αγορά προϊόντων Unilever από τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, ενώ θα ακολουθήσει ακόμα μία περίοδος ως το τέλος του χρόνου. Πιο συγκεκριμένα, από το συνολικό ποσό των πωλήσεων των επιλεγμένων προϊόντων Unilever, το 1,5% θα δοθεί προκειμένου να καλυφθούν ανάγκες του οργανισμού. Τα εν λόγω προϊόντα θα φέρουν την αντίστοιχη σήμανση, ενώ οι καταναλωτές θα μπορούν να τα βρουν και στα φυλλάδια των Υπεραγορών. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν, θα αξιοποιηθούν για την έμπρακτη στήριξη των παιδιών υπό την προστασία του οργανισμού «Hope for Children».

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς
Οι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα


153