Βig Prices Shootdown! H Electroline σουτάρει τις τιμές των τηλεοράσεων και σκοράρει στις προσφορές Τρέξε να προλάβεις

06.06.2018Είσαι έτοιμος για τιμές τηλεοράσεων… που βάζουν γκολ;Η   ELECTROLINE   έχει   γεμίσει   τα   ράφια   της   με   κορυφαία   μοντέλα   τηλεοράσεων,   τιςοποίες   μπορείς   να   αγοράσεις   σε   απίστευτα   χαμηλές   τιμές,   για   να   απολαύσεις   τηναγαπημένη σου ομάδα στη μεγάλη αθλητική διοργάνωση. Απόλαυσε όλους τους αγώνες σε κορυφαία ανάλυση, από την άνεση του καναπέ σου,μαζί με τους φίλους σου.

Έλα, απλώς, στην ELECTROLINE, βρες την επώνυμη μάρκατηλεοράσεων που ταιριάζει στις απαιτήσεις σου και αγόρασέ τη σε τιμή που... βρίσκειδίχτυα! Στην ELECTROLINE θα βρεις τεράστια ποικιλία αποκλειστικών μοντέλων τηλεοράσεων,από την πιο μικρή μέχρι και την πιο μεγάλη σε ίντσες,  όλες άμεσα διαθέσιμες σε...σουταρισμένες τιμές.

Τι περιμένεις; Η καλύτερη στιγμή να αγοράσεις την τηλεόραση που ονειρεύτηκες είναι τώρα, στο BIGPRICES SHOOTDOWN της ELECTROLINE! Και οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εδώ..Με την αγορά οποιασδήποτε τηλεόρασης η Electroline  προσφέρει 5 πλάσιους πόντουςστους κατόχους της Electroline Loyalty κάρτας.

Για   περισσότερες   πληροφορίες   σχετικά   με   τα   προϊόντα   και   τις   προσφορές   τηςELECTROLINE, αλλά και για τις online αγορές σας, ένα κλικ στο www.electroline.com.cyείναι αρκετό. Εναλλακτικά, επισκεφτείτε τη σελίδα της Electroline στο Facebook και τακαταστήματά της.Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς
Οι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα


115