Σκόραρε και φεύγει για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA 2018 στη Ρωσία, ο μεγάλος τυχερός του διαγωνισμού της Τράπεζας Κύπρου, χάρη στη VISA.

12.06.2018Σε μια διαφορετική και πρωτότυπη ποδοσφαιρική αναμέτρηση, παραδόθηκε τη Δευτέρα 21 Μαΐου, το δώρο του μεγάλου τυχερού του διαγωνισμού καρτών VISA της Τράπεζας Κύπρου. Ο τυχερός Ανδρέας Καπνίσης που αναδείχθηκε μετά από κλήρωση, ανάμεσα σε όσους έκαναν τις αγορές τους με κάρτες VISA, σε εμπόρους του Σχεδίου Ανταμοιβή, κέρδισε πακέτο για δύο για να παρακολουθήσει τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA 2018, στη Ρωσία.

Συγκεκριμένα, ο μεγάλος τυχερός βρέθηκε στο γήπεδο του Προμαχώνα στη Λευκωσία,  σκοράροντας κυριολεκτικά τέρμα, σε μια ιδιαίτερη αναμέτρηση, στην οποία χρέη τερματοφύλακα ανέλαβε ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Καρτών της Τράπεζας Κύπρου κ. Στέλιος Τραχωνίτης. Μετά το «χρυσό» γκολ, ακολούθησε σε πανηγυρικό κλίμα η μεγάλη απονομή του δώρου στον νικητή.

Σημειώνεται ότι, ο διαγωνισμός διεξήχθη από την Υπηρεσία Καρτών της Τράπεζας Κύπρου και τις κάρτες VISA, Επίσημο Εταίρο του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA 2018 Ρωσία™Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς
Οι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα


122