Παραδόθηκε στο ίδρυμα «Άγιος Νεκτάριος» επιταγή από τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και τη Γαλακτοβιομηχανία Α/ΦΟΙ ΠΕΤΡΟΥ

18.06.2018Με ιδιαίτερη χαρά οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και η Γαλακτοβιομηχανία Α/ΦΟΙ ΠΕΤΡΟΥ παρέδωσαν το χρηματικό ποσό, το οποίο συγκέντρωσαν κατά τη διάρκεια κοινής τους ενέργειας. Η ενέργεια αυτή, που εγκαινιάστηκε ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας της Γιαγιάς και πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της εκστρατείας Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «η γιαγιά μας η καλή», είχε ως στόχο την ενίσχυση του έργου του φιλανθρωπικού ιδρύματος «Άγιος Νεκτάριος». Το ίδρυμα διατηρεί στέγη ηλικιωμένων γυναικών και παράλληλα στηρίζει άπορες οικογένειες, νέους και παιδιά.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία αφορούσε την αγορά γαλακτοκομικών προϊόντων της σειράς «Η ΓΙΑΓΙΑ» από τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ. Πιο συγκεκριμένα, με κάθε αγορά γιαουρτιού οι καταναλωτές συνεισέφεραν €0,10 στο ίδρυμα και για κάθε κιλό χαλλουμιού ή αναρής συνεισέφεραν €0,50. Χάρη στην ευαισθητοποίηση του κοινού συγκεντρώθηκε το ποσό των €5.000, το οποίο θα διατεθεί για τις ανάγκες του «Αγίου Νεκταρίου».

Την επιταγή παρέδωσαν η Assistant Marketing Manager των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ Νατάσα Κωνσταντινίδου και ο Εμπορικός Διευθυντής της Γαλακτοβιομηχανίας Α/ΦΟΙ ΠΕΤΡΟΥ Μιχάλης Πέτρου. Οι εκπρόσωποι των δύο εταιρειών δήλωσαν ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα της ενέργειάς τους και υπογράμμισαν τη σημασία της ενίσχυσης τέτοιου είδους ιδρυμάτων.

Η κ. Κωνσταντινίδου τόνισε ότι η συμβολή του κοινού είναι ενθαρρυντική. «Χάρη στην ανταπόκριση του καταναλωτικού κοινού, παραδίδουμε σήμερα αυτό το ποσό σε ένα ίδρυμα του οποίου το κοινωνικό έργο αποτελεί παράδειγμα. Η τρίτη ηλικία είναι μια ευάλωτη ομάδα που χρειάζεται ξεχωριστή φροντίδα. Το γεγονός ότι συμβάλλουμε σ’ αυτό μας χαροποιεί ιδιαιτέρως», πρόσθεσε.

Στις ανάγκες των ηλικιωμένων αναφέρθηκε και ο κ. Πέτρου, ο οποίος συγκεκριμένα είπε: «Οι ηλικιωμένοι αξίζουν μια ήρεμη και αξιοπρεπή ζωή, όπως όλοι μας. Οι δράσεις της εκστρατείας “η γιαγιά μας η καλή” φαίνεται ότι περνούν τα μηνύματά τους και για εμάς αυτό είναι το σημαντικότερο».

Την επιταγή παρέλαβε ο ταμίας του ιδρύματος «Άγιος Νεκτάριος» Χαράλαμπος Πελετιέ, εκφράζοντας τις ειλικρινείς του ευχαριστίες και συγχαίροντας τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και τη Γαλακτοβιομηχανία Α/ΦΟΙ ΠΕΤΡΟΥ για την ευαισθησία τους και για την έμπρακτη στήριξή τους στην τρίτη ηλικία.Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς
Οι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα

Σοκαριστική μαρτυρία στην άγρια δολοφονία Κύπριας γυναίκας στην Μαραθάσα: Μετέφερε με ώτοστοπ τον δολοφόνο Άγριο φονικό με θύμα 56χρονη. Βρέθηκε μαχαιρωμένη σε αυτοκίνητο στον Οίκο Μαραθάσας.Σε κινητοποίηση βρίσκονται οι αρχές ενώ αποκλείστηκε όλη η περιοχή αφού υπάρχουν φόβοι διαφυγής του δράστη στα κατεχόμενα. Η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή σε όχημα στον Οίκο Μαραθάσας το μεσημέρι της Δευτέρας. Συγκεκριμένα, ήταν γύρω στη μία και τέταρτο το μεσημέρι όταν πολίτης ειδοποίησε την αστυνομία. Η γυναίκα, εντοπίστηκε εντός του ακινητοποιημένου οχήματος, στην θέση του οδηγού και όπως πληροφορούμαστε, έφερε τραύματα από μαχαρί στον λαιμό και σε διάφορα μέρη του σώματος της. Αναζητούν τον συνοδηγό του οχήματος και γίνονται έρευνες σε δασική περιοχή που βρίσκεται κοντά από εκεί όπου εντοπίστηκε το όχημα. Μαρτυρία αναφέρει, ότι η 56χρονη μετέφερε άγνωστο πρόσωπο που βρισκόταν στην άκρη του δρόμου και της ζήτησε να τον μεταφέρει. Πρόκειται για 56χρονη, ωστόσο ακόμη να διευκρινιστούν τα ακριβή στοιχεία της.Η σκηνή είναι αποκλεισμένη και δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη αν πρόκειται για Ελληνοκύπρια ή αλλοδαπή γυναίκα. Στην σκηνή μόλις έφθασε και η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου.


159