Ελαφριά γεύματα με άρωμα καλοκαιριού μας αποκαλύπτονται στο «αλφαγεύση»

24.06.2018Οι προσεγμένες διατροφικές συνήθειες τα τελευταία χρόνια βρίσκονται στο επίκεντρο, καθώς οι αντίστοιχες τροφές προβάλλονται ολοένα και πιο πολύ και αποκτούν περισσότερο έδαφος στις συζητήσεις περί γαστρονομίας. Πολλές φορές, όμως, δεν είναι τίποτα άλλο από απλές, καθημερινές τροφές που μπορούμε να βρούμε ανά πάσα στιγμή.

Οι κουζίνες της ευρύτερης γεωγραφικής περιοχής μας, αλλά και άλλες, σε διάφορες περιοχές του πλανήτη, περιλαμβάνουν πρώτες ύλες με ανεκτίμητη διατροφική αξία. Στο δωδέκατο τεύχος του «αλφαγεύση» βρίσκουμε λιτά και ελαφριά γεύματα, ιδανικά για τους καλοκαιρινούς μήνες, με έμφαση στους διατροφικούς θησαυρούς της Μεσογείου και όχι μόνο! Λαχανικά, φρούτα, γαλακτοκομικά, θαλασσινά και πλήθος άλλων επιλεγμένων προϊόντων, που όταν συνδυαστούν κατάλληλα προσφέρουν γεύση σε συνδυασμό με ποιότητα και ισορροπία.

Τις φρέσκες και ελαφριές γαστρονομικές απολαύσεις αυτού του τεύχους συνοδεύουν εκλεκτά κρασιά και δροσιστικές μπύρες. Το καλύτερο μας το κράτησαν για το τέλος! Πλούσιες γρανίτες που συνδυάζουν αγαπημένα ποτά με άκρως καλοκαιρινές γεύσεις! 

ια τις ιδέες που θα σας βοηθήσουν να έχετε ένα ισορροπημένο διατροφικό πρόγραμμα, με πρώτες ύλες που διακρίνονται για την απλότητα και τη θρεπτική  αξία τους, περιηγηθείτε στις σελίδες του τεύχους «Fresh & Light» του «αλφαγεύση», το οποίο θα βρείτε στην ιστοσελίδα των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ. www.alphamega.com.cy/alphagefsi

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς
Οι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα


248