Όταν το καλοκαίρι συνάντησε… τα προϊόντα TESCO!

07.07.2018Ποιότητα και καλές τιμές είναι τα δύο βασικά χαρακτηριστικά των προϊόντων TESCO, τα οποία έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην απόφαση των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ να τα εισάγουν στην Κύπρο. Στη μεγάλη γκάμα των ειδών που συναντά κανείς στα ράφια των Υπεραγορών, βρίσκουμε επιλεγμένα είδη της συγκεκριμένης ετικέτας, ανάμεσά τους τρόφιμα που μπορούν να αποτελέσουν τη βάση για εξαιρετικές δημιουργίες!

Προκειμένου να μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε, λοιπόν, το δέκατο τρίτο τεύχος του «αλφαγεύση» μας προτείνει διάφορα ελαφριά γεύματα σε απόλυτη ταύτιση με την εποχή, όλα εμπνευσμένα από τα προϊόντα TESCO που διατίθενται στις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ. Ιδέες για πρόγευμα με φρούτα, ξηρούς καρπούς και γιαούρτι, για μεσημεριανά γεύματα με εξωτική αύρα και όχι μόνο, περιλαμβάνονται στις σελίδες αυτού του τεύχους.

Κι επειδή το καλοκαίρι θέλει έξτρα χρώμα, ανακαλύψτε επίσης δροσιστικά smoothies και squash, φρουτένια επιδόρπια καθώς και εκλεκτές ποικιλίες καφέ για να τα συνοδεύσετε. Ένα ποτηράκι παγωμένο αφρώδες κρασί, θα ταιριάξει τέλεια με το γεύμα σας ή θα σας συντροφεύσει τις ζεστές νύχτες που χαλαρώνετε στη βεράντα ή τον κήπο σας.

Για να ανακαλύψετε περισσότερες γαστρονομικές προτάσεις με βάση τα γνωστά και ποιοτικά προϊόντα TESCO, «ξεφυλλίστε» το τεύχος «Summer Tesco» του περιοδικού γεύσεων των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ στην ιστοσελίδα τους:

www.alphamega.com.cy/alphagefsi

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς
Οι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα


205