Πολλά «δροσερά» χαμόγελα μοίρασαν οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ στον Ερυθρό Σταυρό

15.07.2018Στον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό παρέδωσαν το χρηματικό ποσό που συγκέντρωσαν οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ στα πλαίσια της εκστρατείας τους «Ένα παγωτό, πολλά χαμόγελα», που αποτέλεσε μέρος του προγράμματος της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης τους. Με αφορμή το καλοκαίρι και με στόχο την ενίσχυση του έργου του ανθρωπιστικού οργανισμού της Κύπρου, η συγκεκριμένη ενέργεια διήρκησε από τις 10/05 έως τις 06/06 και αγκαλιάστηκε με θέρμη από το καταναλωτικό κοινό των Υπεραγορών.

Συγκεκριμένα, από τα έσοδα της πώλησης κάθε συσκευασίας παγωτού που αγόρασαν οι καταναλωτές κατά την περίοδο αυτή, το 5% διατέθηκε σ’ αυτό το σκοπό. Καθώς υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο, συγκεντρώθηκε το σημαντικό ποσό των €10.000, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες των διάφορων δράσεων που πραγματοποιεί ο οργανισμός για τη στήριξη ευπαθών ομάδων.

Η επιταγή με το ποσό παραδόθηκε από την Assistant Marketing Manager των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ Νατάσα Κωνσταντινίδου στη Γενική Διευθύντρια του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού Χριστίνα Καπαρτή, οι οποίες εξέφρασαν τη χαρά τους για την επιτυχημένη συνεργασία που είχαν για ακόμη μία φορά, όπως και για τα χαμόγελα που θα λάμψουν στα πρόσωπα των ανθρώπων που φροντίζει ο Ερυθρός Σταυρός.

Η κ. Κωνσταντινίδου αναφέρθηκε στη σημασία του έργου του οργανισμού, τονίζοντας ότι οι αξίες που πρεσβεύει και ο πανανθρώπινος χαρακτήρας του τον καθιστούν υπόδειγμα αλληλεγγύης και γενναιοδωρίας. «Η ύπαρξη ενός τέτοιου φορέα είναι προς τιμήν της κυπριακής κοινωνίας και η δράση του μέγιστης σημασίας σε τοπικό και διεθνές επίπεδο. Ευχόμαστε οι εθελοντές, η διοίκηση και όλοι όσοι συμβάλλουν στις ενέργειες του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού να συνεχίσουν απρόσκοπτα το σπουδαίο έργο που επιτελούν», πρόσθεσε.

Εκ μέρους του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού η κ. Καπαρτή ευχαρίστησε τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ για την κίνησή τους, επισημαίνοντας ότι η κοινωνική τους προσφορά εν γένει είναι αξιέπαινη και προσθέτοντας ότι κάθε είδους βοήθεια προς τον οργανισμό αποτελεί απόδειξη ευαισθητοποίησής και πραγματικού ενδιαφέροντος για την κοινωνία στο σύνολό της. 

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς
Οι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα


157