Ψωνίζουμε και κερδίζουμε… γνώση στις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ με το νέο διαγωνισμό από την Henkel!

05.08.2018Οι καλοκαιρινές προσφορές συνεχίζονται στις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και μας προετοιμάζουν για τη νέα σεζόν!

Το Σεπτέμβρη μαζί με το σχολείο, για τους μικρούς μας φίλους, ξεκινούν και οι διάφορες δραστηριότητες. Ανάμεσά τους και η εκμάθηση ξένων γλωσσών, οι οποίες διευρύνουν τους πνευματικούς ορίζοντες των παιδιών και αποτελούν σημαντικό εφόδιο για την μελλοντική επαγγελματική τους εξέλιξη. 

Αγοράζοντας οποιαδήποτε συσκευασία DIXAN σε προσφορά και μαζί οποιοδήποτε άλλο προϊόν Henkel σε προσφορά, αποκλειστικά από τα καταστήματα των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, μπαίνετε σε κλήρωση για να κερδίσετε μία από τις 25 υποτροφίες των Κέντρων Ξένων Γλωσσών ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ. Ο διαγωνισμός ισχύει από 02/08 έως 05/09 για αγορές με τη SOCIAL FAMILY CARD των Υπεραγορών. 

Τα εν λόγω προϊόντα θα φέρουν την αντίστοιχη σήμανση, ενώ οι καταναλωτές θα μπορούν να τα βρουν, επίσης, στα φυλλάδια προσφορών των Υπεραγορών σε έντυπη μορφή, καθώς και ηλεκτρονικά στη διεύθυνση  www.alphamega.com.cy  

Μη χάσετε την ευκαιρία να κερδίσετε κι εσείς μια από τις 25 υποτροφίες των Κέντρων Ξένων Γλωσσών ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ και να δώσετε στο παιδί σας τη δυνατότητα να παρακολουθήσει δωρεάν μαθήματα γλώσσας για μια ολόκληρη χρονιά!
 

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς
Οι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα


99