Το βραβείο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των 11ων InBusiness Awards στις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ

19.01.2019Η ισχυρή παρουσία των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ στον τομέα της εταιρικής υπευθυνότητας αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά και οι πρωτοβουλίες τους τυγχάνουν σημαντικής αναγνώρισης. Σε μια λαμπερή τελετή, παρουσία εκπροσώπων της επιχειρηματικής κοινότητας της Κύπρου, οι Υπεραγορές έλαβαν το βραβείο της κατηγορίας «Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη» των 11ων InBusiness Awards. 

Το βραβείο παρέλαβε η Υπεύθυνη Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ κ. Ελίνα Θεοδότου, η οποία ευχαρίστησε τους διοργανωτές των InBusiness Awards για τη βράβευση, τονίζοντας ότι οι θεσμοί που αναδεικνύουν τις πρωτοβουλίες εταιρικής υπευθυνότητας των κυπριακών επιχειρήσεων δίνουν δύναμη στους ανθρώπους τους να παραμένουν αφοσιωμένοι στην προσπάθειά τους. «Με τον ίδιο ζήλο θα συνεχίσουμε και το 2019 να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες της κοινωνίας μας και να είμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται, ευαισθητοποιώντας ακόμα περισσότερους συμπολίτες μας», πρόσθεσε η κ. Θεοδότου.

Για τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη αποτελεί  αναπόσπαστο μέρος της φιλοσοφίας τους και δεν περιορίζεται σε περιστασιακές ενέργειες. Διαχρονικά δηλώνουν έμπρακτα το ενδιαφέρον και τη στήριξή τους σε τομείς όπως η παιδεία, το περιβάλλον, η υγεία, ο πολιτισμός, ο αθλητισμός. Μεριμνώντας ιδιαίτερα για το παιδί, προσφέρουν με κάθε δυνατό τρόπο σε ιδρύματα και οργανισμούς, με τη διοργάνωση εκστρατειών, ενημερωτικών δράσεων, αθλητικών εκδηλώσεων και άλλων ενεργειών. Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς
Οι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα


196