Neo Plaza: Αυτό είναι το εκπτωτικό χωριό στην Κοκκινοτριμιθιά με διάσημα brands που θα μας τρελάνουν

10.03.2019Με την επωνυμία Neo Plaza, η ομώνυμη εταιρεία αναμένεται να ανεγείρει το πρώτο open air Εκπτωτικό Χωριό και Ψυχαγωγικό Πάρκο στην Κύπρο. Κατά την δημόσια ακρόαση του Συμβουλίου Μελέτης Παρεκκλίσεων την Παρασκευή (8 Μαρτίου) ακούστηκαν αρκετά θετικές απόψεις για το Neo Plaza το οποίο αποτελεί κάτι πρωτοποριακό για τα κυπριακά δεδομένα.

Συγκεκριμένα, το έργο θα ανεγερθεί σε μια έκταση πέραν των 35.000 τ.μ. και θα καλύπτει εμπορικό χώρο συνολικού εμβαδού περίπου 10.000 τ.μ. με εκατοντάδες δωρεάν θέσεις στάθμευσης. Βάσει του σχεδιασμού, θα φιλοξενεί 45-50 εμπορικά καταστήματα μόδας, 8-10 χώρους εστίασης. Παράλληλα, το έργο προβλέπει τη δημιουργία και Ψυχαγωγικού Πάρκου, το οποίο θα προσφέρει ψυχαγωγικές δραστηριότητες και χώρους εστίασης για τους επισκέπτες του εκπτωτικού χωριού. Αναλυτικότερα, στο πάρκο προβλέπεται η δημιουργία παιδότοπου, χώρου εκδηλώσεων, χώροι πρασίνου και τοπιοτεχνήσεις.

Αν και είναι πρόωρο να γνωρίζει κανείς ποια καταστήματα θα επιλέξουν να στεγαστούν στο εν λόγω Εκπτωτικό Χωριό, αξίζει να σημειωθεί ότι αντίστοιχα projects του εξωτερικού περιλαμβάνουν συνήθως, μεταξύ άλλων, γνωστά brands, όπως Nike, Adidas, Polo Ralph Lauren, Gant, Lacoste,Tommy Hilfiger, Hugo Boss, Mothercare, Benetton, Diesel, Levi’s, Attrativo, Ale, Toi & Moi, Matou France, Marasil, Orchestra, Navy Green, Man & Manetti, Funky Buddha, Skechers, Guess, Vardas, Camel Active, Kalogirou, Tsakiris Mallas, Fratelli Petridi, Bill Cost, Anonima, Body Talk, Luna, Mega Emporio και άλλα, τα οποία προσφέρουν εκπτώσεις από 30-70% σε όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του InBusinessNews, ήδη άρχισε να εκδηλώνεται έντονο ενδιαφέρον από ελληνικές εταιρείες για ενοικίαση χώρων, ενώ η εταιρεία βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τη μεγαλύτερη κυπριακή αλυσίδα, στον τομέα εστίασης, για δημιουργία café αλλά και εστιατορίων. Επίσης, η εταιρεία είναι πολύ κοντά στο να οριστικοποιήσει την συμφωνία της με πολύ γνωστή εταιρεία για εκμετάλλευση του παιδότοπου. Σε ό,τι αφορά τα καταστήματα μόδας, έχουν αρχίσει διαβουλεύσεις με πολύ γνωστά ονόματα στο χώρο του Retail και είναι θέμα χρόνου να πέσουν οι πρώτες υπογραφές.

Το έργο φιλοδοξεί να καλύψει τις καταναλωτικές ανάγκες της ευρύτερης Λευκωσίας και όχι μόνο, ενώ θα αποτελέσει πόλο έλξης για τους τουρίστες. Το Neo Plaza θα ανεγερθεί δίπλα από τον κυκλοφοριακό κόμβο Κοκκινοτριμιθιάς πλησίον του Nicosia Mall. Ο δημόσιος Χώρος Πρασίνου ανέρχεται στα 5.300 τ.μ. ο οποίος τοπιοτεχνείται με κατάλληλη φύτευση. Θα υπάρχει επίσης κοινοτικός εξοπλισμός για εξυπηρέτηση της κοινότητας.

Αξίζει να σημειωθεί πως η χρηματοδότηση του Εκπτωτικού Χωριού και Ψυχαγωγικού Πάρκου αναμένεται να γίνει από ιδιωτικά επενδυτικά κεφάλαια και τραπεζικό δανεισμό. Σύντομα αναμένεται να λειτουργήσει και η ιστοσελίδα του έργου www.neoplaza.com.cy από όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν την σχετική πληροφόρηση που επιθυμούν.

reporter.com.cy

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς
Οι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα


506