Το νέο κατάστημα Electroline Home στη Λάρνακα σάς υπόσχεται μια νέα εμπειρία αγορών!

14.05.2019Το σπίτι για τον καθένα είναι κάτι μοναδικό. Ένας χώρος που γεμίζει με όμορφες και μαγικές στιγμές και παράλληλα «στεγάζει» τα όνειρά σας. Για αυτό η Electroline δημιούργησε το Electroline Home. Το νέο σας σπίτι.

Το νέο κατάστημα Εlectroline Home άνοιξε τις πόρτες του στη Λάρνακα και είναι έτοιμο να υποδεχτεί όλους όσοι θέλουν να νιώσουν σαν στο σπίτι τους και να επωφεληθούν της 20% έκπτωσης σε όλες τις οικιακές συσκευές και κλιματισμό.

Το κατάστημα βρίσκεται στη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού 24 και διαθέτει τη μεγαλύτερη ποικιλία από οικιακές συσκευές που μπορείτε να βρείτε σε ένα κατάστημα. Το άνετο και ζεστό περιβάλλον θα σας θυμίσει τον δικό σας προσωπικό χώρο και θα σας βοηθήσει να βρείτε την κατάλληλη συσκευή για εσάς.

Αν φτιάχνετε ή ανακαινίζετε τον δικό σας χώρο, στο Electroline Home θα βρείτε μεγάλη γκάμα από ψυγεία, κουζίνες, πλυντήρια και όποια άλλη οικιακή συσκευή θέλετε, εντοιχισμένη και μη.

Ελάτε στο νέο κατάστημα Electroline Home για να αποκτήσετε την οικιακή συσκευή ή κλιματιστικό που εσείς θέλετε με 20% έκπτωση.

Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 18 Μαΐου και εξαιρούνται ειδικές προσφορές.

Electroline Home. Feel at home!

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς
Οι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα
331