Δυναμική παρουσία των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ με τα self check-outs στο 16ο Συνέδριο Λιανικού Εμπορίου

23.05.2019



Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε για ακόμα μια χρονιά, την Πέμπτη 16/05, το συνέδριο του λιανικού εμπορίου, με κύριο χορηγό τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ. Ιδιαίτερα θετικά σχόλια απέσπασαν τα self check-outs, τα οποία στήθηκαν στο χώρο με σκοπό να προσφέρουν στους παρευρισκόμενους μια μοναδική ψηφιακή εμπειρία αγορών. 

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του συνεδρίου, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να χρησιμοποιήσουν ένα self check-out, σκανάροντας προϊόντα της επιλογής τους από τα ράφια που είχαν στηθεί με προϊόντα που πρόσφεραν οι Υπεραγορές στο πλαίσιο του συνεδρίου.

Έχοντας σταθερά ως στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών τους, το 2018, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ εισήγαγαν τα self check-outs, δηλαδή τα ταμεία αυτοεξυπηρέτησης. Τα καταστήματα της Λακατάμιας, της Έγκωμης, της Λινόπετρας και του Κάψαλου δίνουν πλέον τη δυνατότητα στους καταναλωτές να σκανάρουν, να πακετάρουν και να πληρώνουν μόνοι τους τα ψώνια τους, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλα καταστήματα. 

Στόχος της εφαρμογής νέων τεχνολογιών στα καταστήματα των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ είναι να περέχονται περισσότερες επιλογές, ώστε οι αγορές να γίνονται πιο εύκολα και πιο γρήγορα από κάθε άλλη φορά. Περνώντας από τα τελευταίας γενιάς self-checkouts, οι καταναλωτές αυτοεξυπηρετούνται άμεσα μέσα από μια πολύ απλή διαδικασία πληρωμής. Το προσωπικό των Υπεραγορών είναι πάντοτε πρόθυμο να τους κατευθύνει και να τους βοηθήσει με τη διαδικασία.

Η δυναμική παρουσία  των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ στον τομέα του λιανικού εμπορίου αναδεικνύεται συνεχώς μέσα από πρωτοποριακές υπηρεσίες που βελτιώνουν και αναβαθμίζουν την εμπειρία αγορών, διευκολύνοντας τον καταναλωτή.
 





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς








Οι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα





Βαρύ πένθος για γνωστή Ελληνίδα: «Δεν πρόλαβα να σου δώσω το δώρο σου» (photos) Η απώλεια του αγαπημένου της προσώπου την βύθισε στη θλίψη και στο πένθος. Η ίδια θέλησε να μοιραστεί τον πόνο της με τους followers της και να μιλήσει για την απώλεια αυτή μέσα από το Instagram.​​​​​​​ Συγκλονίζει η σπαρακτική ανάρτησή της: «Δεν ήμουν βιολογικό σου παιδί αλλά με μεγάλωσες σαν δικό σου ήσουν δίπλα μου σε όλες τις στιγμές και επιλογές μου με στήριζες με τα σωστά και τα λάθη μου δεν σε είδα ποτέ στεναχωρημένο η να κλαις είχες πάντα να μου χαρίζεις ηρεμία όσες δυσκολίες και αν πέρασες δεν σε ένοιαζε ο εαυτος σου αρκεί να είμαστε όλοι όσοι αγαπάς καλά !σήμερα ράγισε η καρδιά μου μπαμπά μου μου έφυγες και ψάχνω να βρω δύναμη να το αντέξω δεν πρόλαβα να σου πω το ποσό σ’ αγαπάω και ποσό ανάγκη σε έχω στην ζωή μου δεν πρόλαβα να σου δώσω και το δώρο σου....»


232