Παραδόθηκε στον οίκο ευγηρίας «Άγιος Γεώργιος» επιταγή από τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και τη Γαλακτοβιομηχανία Α/ΦΟΙ ΠΕΤΡΟΥ

07.06.2019Με συνέπεια και ειλικρινή αγάπη, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και η Γαλακτοβιομηχανία Α/ΦΟΙ ΠΕΤΡΟΥ συνεχίζουν να βρίσκονται δίπλα στην τρίτη ηλικία, προσφέροντας σε ιδρύματα. Την Πέμπτη 06/06 παρέδωσαν χρηματικό ποσό, το οποίο συγκέντρωσαν κατά τη διάρκεια της φετινής κοινής τους ενέργειας, στον οίκο ευγηρίας «Όαση Ηλικιωμένων Άγιος Γεώργιος Λάρνακας». 

Η ενέργεια αυτή, που ξεκίνησε ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας της Γιαγιάς και πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της εκστρατείας Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Γιαγιά μου… σ’ ευχαριστώ», είχε ως στόχο την ενίσχυση του έργου του ιδρύματος, το οποίο προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες σε ηλικιωμένα άτομα. 

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία αφορούσε την αγορά γαλακτοκομικών προϊόντων της σειράς «Η ΓΙΑΓΙΑ» από τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ. Πιο συγκεκριμένα, για κάθε κιλό παραδοσιακού αιγοπρόβειου χαλλουμιού «Η ΓΙΑΓΙΑ» ή παραδοσιακής αναρής ξηρής διατέθηκαν €0,50 και για κάθε συσκευασία τρίμματος κυπριακών τυριών, φρέσκιας αναρής ή πρόβειου γιαουρτιού «Η ΓΙΑΓΙΑ» διατέθηκαν €0,10, για τις ανάγκες του οίκου. Η ενέργεια διήρκησε από τις 28/03 έως και την 01/05 και το ποσό που συγκεντρώθηκε ανήλθε στις €6.000. 

Την επιταγή παρέδωσαν η Υπεύθυνη Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ Ελίνα Θεοδότου και ο Εμπορικός Διευθυντής της Γαλακτοβιομηχανίας Α/ΦΟΙ ΠΕΤΡΟΥ Μιχάλης Πέτρου. 

Η κ. Θεοδότου τόνισε ότι ο ρόλος της γιαγιάς στην κοινωνία μας είναι υψίστης σημασίας. 
«Η ανταπόδοση ενός μέρους της ανεξάντλητης αγάπης και της ανιδιοτελούς φροντίδας που προσφέρουν οι γιαγιάδες στα παιδιά και τα εγγόνια τους είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στο σπουδαίο αυτό πρόσωπο της ζωής μας», πρόσθεσε.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που το κοινό ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας να συμβάλουμε όλοι μαζί ενεργά στην κοινωνική ευημερία που αξίζει να έχουν οι γιαγιάδες του τόπου μας, δίνοντας νόημα στα μηνύματα της εκστρατείας μας «Γιαγιά μου.. σ’ ευχαριστώ», δήλωσε ο κ. Πέτρου.

Την επιταγή παρέλαβε η κ. Ρούλα Χατζηιωάννου, υποδιευθύντρια του οίκου ευγηρίας «Όαση Ηλικιωμένων Άγιος Γεώργιος Λάρνακας», η οποία ευχαρίστησε τις δύο εταιρείες, υπογραμμίζοντας τη συμβολή τέτοιων ενεργειών στη συνεχή αναβάθμιση του ιδρύματος και την καλύτερη ποιότητα ζωής των ηλικιωμένων που φιλοξενεί.
 

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς
Οι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα

Βαρύ πένθος για γνωστή Ελληνίδα: «Δεν πρόλαβα να σου δώσω το δώρο σου» (photos) Η απώλεια του αγαπημένου της προσώπου την βύθισε στη θλίψη και στο πένθος. Η ίδια θέλησε να μοιραστεί τον πόνο της με τους followers της και να μιλήσει για την απώλεια αυτή μέσα από το Instagram.​​​​​​​ Συγκλονίζει η σπαρακτική ανάρτησή της: «Δεν ήμουν βιολογικό σου παιδί αλλά με μεγάλωσες σαν δικό σου ήσουν δίπλα μου σε όλες τις στιγμές και επιλογές μου με στήριζες με τα σωστά και τα λάθη μου δεν σε είδα ποτέ στεναχωρημένο η να κλαις είχες πάντα να μου χαρίζεις ηρεμία όσες δυσκολίες και αν πέρασες δεν σε ένοιαζε ο εαυτος σου αρκεί να είμαστε όλοι όσοι αγαπάς καλά !σήμερα ράγισε η καρδιά μου μπαμπά μου μου έφυγες και ψάχνω να βρω δύναμη να το αντέξω δεν πρόλαβα να σου πω το ποσό σ’ αγαπάω και ποσό ανάγκη σε έχω στην ζωή μου δεν πρόλαβα να σου δώσω και το δώρο σου....»


168