Πολλά χαμόγελα μοιράζουν και φέτος οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ στον Ερυθρό Σταυρό

20.07.2019Στηρίζοντας σταθερά το έργο του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού (Κ.Ε.Σ.), οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ μοίρασαν και φέτος πολλά χαμόγελα. Ως αποτέλεσμα της εκστρατείας «Ένα παγωτό, πολλά χαμόγελα» που πραγματοποιήθηκε από τις 2 έως και τις 29 Μαΐου, συγκεντρώθηκε το ποσό των €17.000, το οποίο παραδόθηκε στην Πρόεδρο του Οργανισμού κ. Φωτεινή Παπαδοπούλου.   
 
Η συγκεκριμένη ενέργεια, μέσω της οποίας ενισχύεται ο Κ.Ε.Σ., αποτελεί μέρος του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ. Κατά την περίοδο που διήρκεσε η εκστρατεία τον φετινό Μάιο, από τα έσοδα της πώλησης κάθε συσκευασίας παγωτού, το 5% διατέθηκε για τις ανάγκες του Οργανισμού. 

Η κοινωνία είναι ένας από τους πυλώνες δράσης Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ. Μέσω των εκστρατειών που διοργανώνουν, συνδράμουν το έργο κοινωφελών ιδρυμάτων και μη κερδοσκοπικών οργανισμών της Κύπρου, συμβάλλοντας στην κοινωνική ευημερία.

Την επιταγή με το ποσό παρέδωσε η κ. Νατάσα Κωνσταντινίδου, Assistant Marketing Manager των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ. «Η ανεκτίμητη προσφορά του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο είναι γνωστή. Χαιρόμαστε πολύ που οι Υπεραγορές μας προσθέτουν ένα λιθαράκι στο σπουδαίο έργο του Oργανισμού».

Η κ. Φωτεινή Παπαδοπούλου ευχαρίστησε τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ για τη γενναιοδωρία τους, τονίζοντας πόσο σημαντικό είναι οργανισμοί με ανθρωπιστικούς σκοπούς και δράσεις να έχουν τη στήριξη της τοπικής κοινότητας. Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς
Οι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα

Βαρύ πένθος για γνωστή Ελληνίδα: «Δεν πρόλαβα να σου δώσω το δώρο σου» (photos) Η απώλεια του αγαπημένου της προσώπου την βύθισε στη θλίψη και στο πένθος. Η ίδια θέλησε να μοιραστεί τον πόνο της με τους followers της και να μιλήσει για την απώλεια αυτή μέσα από το Instagram.​​​​​​​ Συγκλονίζει η σπαρακτική ανάρτησή της: «Δεν ήμουν βιολογικό σου παιδί αλλά με μεγάλωσες σαν δικό σου ήσουν δίπλα μου σε όλες τις στιγμές και επιλογές μου με στήριζες με τα σωστά και τα λάθη μου δεν σε είδα ποτέ στεναχωρημένο η να κλαις είχες πάντα να μου χαρίζεις ηρεμία όσες δυσκολίες και αν πέρασες δεν σε ένοιαζε ο εαυτος σου αρκεί να είμαστε όλοι όσοι αγαπάς καλά !σήμερα ράγισε η καρδιά μου μπαμπά μου μου έφυγες και ψάχνω να βρω δύναμη να το αντέξω δεν πρόλαβα να σου πω το ποσό σ’ αγαπάω και ποσό ανάγκη σε έχω στην ζωή μου δεν πρόλαβα να σου δώσω και το δώρο σου....»


156