Εκστρατεία ενίσχυσης παιδιών στο φάσμα του αυτισμού πραγματοποιούν ξανά Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και ΕΥΡΗΚΑ Μασσαλίας

26.07.2019Στο πλαίσιο της συνεργασίας τους, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και το ΕΥΡΗΚΑ Μασσαλίας πραγματοποιούν εκ νέου κοινή εκστρατεία, προκειμένου να στηρίξουν οικονομικά το ειδικό ταμείο «Funraising Blue» του φιλανθρωπικού συνδέσμου Funraising. Το ταμείο δημιουργήθηκε από μια ομάδα ανθρώπων με πολλή αγάπη για τα παιδιά με ιδιαίτερες ικανότητες, που οι ειδικοί τα κατατάσσουν στο φάσμα του αυτισμού. 

Η εκστρατεία διαρκεί από τις 25/07 μέχρι και τις 07/08 και ισχύει για όλα τα υγρά απορρυπαντικά ΕΥΡΗΚΑ Μασσαλίας από τα καταστήματα των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, καθώς με την αγορά κάθε προϊόντος θα προσφέρονται €0,50 για τις ανάγκες του ταμείου. Στόχος είναι να ενισχυθούν οι δαπανηρές θεραπείες και τα ειδικά προγράμματα στήριξης των παιδιών στο φάσμα του αυτισμού, αλλά και οι ενημερωτικές δράσεις που διοργανώνονται για το ευρύ κοινό, τους γονείς, τους φροντιστές και τους εκπαιδευτικούς τους. 

Αναφερόμενη στο φάσμα του αυτισμού και στην πληροφόρηση γύρω από αυτό, η υπεύθυνη Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ Ελίνα Θεοδότου υπογράμμισε: «Η γνώση των ιδιαιτεροτήτων των παιδιών στο φάσμα του αυτισμού μας δίνει τη δύναμη να εντοπίζουμε τις ανάγκες τους και να φροντίζουμε ώστε να προσαρμόζονται ομαλά μέσα στο κοινωνικό σύνολο». 

Εκ μέρους της εταιρείας ΕΥΡΗΚΑ, η Senior Brand Manager Νίκη Παπαβασιλείου ανέφερε: «Όλοι μαζί μπορούμε να συμβάλουμε για άλλη μια χρονιά σε μια επιτυχημένη διοργάνωση για την επίτευξη του κοινού σκοπού που δεν είναι άλλος από τη βελτίωση της ζωής των παιδιών».

Η πρόεδρος του συνδέσμου Funraising Καρίνα Σάββα ευχαρίστησε τις δύο εταιρείες για την ευγενική τους συνεισφορά. Τόνισε ότι, χάρη σε τέτοιες ενέργειες, διευκολύνεται η ζωή των παιδιών στο φάσμα του αυτισμού, τα οποία έρχονται καθημερινά αντιμέτωπα με πολλές προκλήσεις επικοινωνίας και ένταξης στο περιβάλλον στο οποίο ζουν.

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς
Οι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα

Βαρύ πένθος για γνωστή Ελληνίδα: «Δεν πρόλαβα να σου δώσω το δώρο σου» (photos) Η απώλεια του αγαπημένου της προσώπου την βύθισε στη θλίψη και στο πένθος. Η ίδια θέλησε να μοιραστεί τον πόνο της με τους followers της και να μιλήσει για την απώλεια αυτή μέσα από το Instagram.​​​​​​​ Συγκλονίζει η σπαρακτική ανάρτησή της: «Δεν ήμουν βιολογικό σου παιδί αλλά με μεγάλωσες σαν δικό σου ήσουν δίπλα μου σε όλες τις στιγμές και επιλογές μου με στήριζες με τα σωστά και τα λάθη μου δεν σε είδα ποτέ στεναχωρημένο η να κλαις είχες πάντα να μου χαρίζεις ηρεμία όσες δυσκολίες και αν πέρασες δεν σε ένοιαζε ο εαυτος σου αρκεί να είμαστε όλοι όσοι αγαπάς καλά !σήμερα ράγισε η καρδιά μου μπαμπά μου μου έφυγες και ψάχνω να βρω δύναμη να το αντέξω δεν πρόλαβα να σου πω το ποσό σ’ αγαπάω και ποσό ανάγκη σε έχω στην ζωή μου δεν πρόλαβα να σου δώσω και το δώρο σου....»


159