ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Μεθυσμένος νεαρός τα έκανε όλα στον δρόμο - Συγκρούστηκε με 7 οχήματα και περιπολικό

27.10.2017Μέλη της Τροχαίας Λευκωσίας, ενώ βρίσκονταν σήμερα το πρωί σε αναμονή σε φώτα τροχαίας (κύριας διασταύρωσης στη Λευκωσία), αντιλήφθηκαν προπορευόμενο αυτοκίνητο να παραβιάζει τον φωτεινό σηματοδότη. Τα μέλη της Τροχαίας έκαναν σήμα στον οδηγό για να σταματήσει, αυτός όμως παρέλειψε και αφού ανέπτυξε ταχύτητα προσπάθησε να διαφύγει.

Ο οδηγός του οχήματος κινήθηκε έναντι μονόδρομου κατευθύνσεως και σε κάποιο σημείο του δρόμου, συγκρούστηκε με περιπολικό. Στη συνέχεια συνέχισε την πορεία του και συγκρούστηκε διαδοχικά με τέσσερα σταθμευμένα οχήματα. Μέλος της Τροχαίας που βρισκόταν στην περιοχή, τον καταδίωξε πεζός και προσπάθησε να τον ανακόψει.

Στην προσπάθεια του ο οδηγός να διαφύγει, κινήθηκε σε παρακείμενη οδό με πισινή ταχύτητα και με πόρτα του οχήματος ανοικτή, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί διαδοχικά με ακόμη τρία σταθμευμένα οχήματα. Ο οδηγός συνέχισε να κινείται με πισινή ταχύτητα, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με περιπολικό όχημα, όπου και ακινητοποιήθηκε.

Από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε, ότι πρόκειται για 22χρονο, ο οποίος συνελήφθη για τροχαία αδικήματα. Ο 22χρονος, οδηγούσε το εν λόγω όχημα χωρίς άδεια οδήγησης και πιστοποιητικό ασφάλειας, ενώ σε τελική εξέταση αλκοόλης που υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε με ποσοστό αλκοόλης 65μg αντί 22μg. Η Τροχαία Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

newsbomb.com.cyΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς
Οι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα


850