Σοκ στην Λευκωσία: Κυνήγησε 27χρονο με σφυρί και του αφαίρεσε μέρος απο το κρανίο του!

31.10.2017Το κουβάρι μιας απίστευτης ιστορίας ξετυλίχθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας τη Δευτέρα (30/10). Συγκεκριμένα σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης», λίγο έλειψε να σημειωθεί φόνος σε πολυκατοικία στην Λευκωσία όταν 27χρονος είχε συχνές προστριβές με την γειτόνισσα του επειδή γάβγιζε ο σκύλος της.

Σε μια από αυτές τις φιλονικίες ανάμεσα στους δυο, ο 27χρονος επέστεψε στο διαμέρισμα του και άκουσε πάλι τον σκύλο να γαυγίζει. Ο ίδιος μετέβη έξω από πόρτα της γειτόνισσας και την απείλησε ότι θα την σκοτώσει μαζί με τον σκύλο τη κλοτσώντας και σπάζοντας μια γυάλινη γλάστρα που βρισκόταν έξω από το διαμέρισμα της.

Ο 27χρονος όμως δεν ήξερε ότι μέσα στο διαμέρισμα της γειτόνισσας του υπήρχε ένα φιλικό της πρόσωπο. Βλέποντας την συμπεριφορά του 27χρονου απέναντι στην φίλη του ο ίδιος εξεμάνη άρπαξε ένα σφυρί και άρχισε να τον κυνηγά καταφέρνοντας  να του επιφέρει κτυπήματα στο κεφάλι.

Αποτέλεσμα όπως προσθέτει το δημοσίευμα ήταν ο 27χρονος να παραμείνει μεγάλο χρονικό διάστημα στο Νοσοκομείο ενώ χρειάστηκε να του αφαιρεθεί και μέρος από το κρανίο του. Η γειτόνισσα, σημειώνει το δημοσίευμα, δεν πτοήθηκε από την σωματική βλάβη που υπέστη ο 27χρονος και προχώρησε σε καταγγελία εναντίον του για το αδίκημα της απειλής και της κακόβουλης ζημιάς. Στον ίδιο επιβλήθηκε πρόστιμο 1000 ευρώ.

Ο 27χρονος με την σειρά είναι παραπονούμενος σε άλλη διαδικασία για την σωματική βλάβη που υπέστη. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο 27χρονος είχε βεβαρημένο ποινικό μητρώο αφού καταδικάστηκε σε 4 μήνες φυλάκιση για κλοπές, διαρρήξεις, οπλοφορία, διέγερση τρόμου και πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης στο παρελθόν. Τα γεγονότα εκτυλίχθηκαν τον Οκτώβριο του 2015.

tothemaonline.comΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς
Οι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα


1813