Σοκ και αποτροπιασμός: Μαθητής σκότωσε τον καθηγητή του και έβγαλε selfie χαμογελώντας!

05.11.2017Ένα ανατριχιαστικό περιστατικό έλαβε χώρα σε σχολείο της Ρωσίας, όταν ένας μαθητής δολοφόνησε με μαχαίρι έναν καθηγητή του κι ύστερα ατάραχος έβγαλε σέλφι με το άψυχο σώμα του. Το διαβόητο παιχνίδι «Μπλε Φάλαινα», που έχει προκαλέσει αρκετούς θανάτους εφήβων κι έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των αρχών, βρίκεται πάλι στην επικαιρότητα για έναν ανατριχιαστικό λόγο.

Ο Άντριου Εμελιανικοβ ένας μαθητής σε τεχνικό σχολείο της Μόσχας, δολοφόνησε με σοκαριστικό τρόπο τον 44χρονο καθηγητή του, στα πλαίσια των «αποστολών» που πρέπει να εκπληρώσει ο κάθε παίχτης ώστε να κερδίσει. Το περιστατικό έλαβε χώρα μέσα στους χώρους του σχολικού συγκροτήματος, καθώς ο δράστης με ένα μαχαίρι έκοψε το λαιμό του άτυχου καθηγητή, πριν αρχίσει να βγάζει selfies, χαμογελώντας με το άψυχο σώμα του καθηγητή να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.

Οι αστυνομικές αρχές, που διερευνούν την υπόθεση, ανησυχούν και για τυχόν άλλα περιστατικά, καθώς ο μιμητισμός μεταξύ των νεαρών μαθητών είναι σε υψηλά επίπεδα, ενώ αυτή είναι κι η «φιλοσοφία του παιχνιδιού», που καλεί εφήβους να εκπληρώσουν μία σειρά 50 αποστολών, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται αυτοτραυματισμούς, απόπειρες αυτοκτονίας αλλά κι εγκληματικές ενέργειες, όπως η παραπάνω δολοφονία.

youweekly.gr

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς
Οι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα


2092