Συναγερμός στην Πάφο: Πήγε να μαζέψει μανιτάρια και βρήκε ανθρώπινα οστά τυλιγμένα σε κουρτίνα

03.01.2018Μυστήριο καλύπτει την ανακάλυψη ανθρώπινων οστών στην ερημική περιοχή ποταμός των Τρεμιθκιών κοντά στο ξωκλήσι του Αγίου Νικολάου στον Κάθηκα της Πάφου. Συγκεκριμένα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του PafosPress χθες νεαρός από την Πεγεια ο οποιος σπουδάζει στην Ελλάδα επισκεφθηκε την περιοχή Κάθηκα για να βρει μανιτάρια.

Κάποια στιγμή ο νεαρός, εβρισκόμενος στην περιοχή, επισκέφθηκε το μικρό ξωκλήσι του Αγίου Νικολάου για να ανάψει ένα κερί.

Αφού άναψε το κερί θέλησε να περιποιηθεί και λίγο το ξωκλήσι. Τότε, συμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, πήρε ένα ρούχο που βρήκε εκεί για να καθαρίσει και προς έκπληξη του διαπίστωσε πως μέσα σε αυτό υπήρχαν ανθρώπινα οστά.

Το ρούχο όπως διαπιστώθηκε στην πορεία είναι η κουρτίνα της Ωραίας Πύλης του ξωκλησιού. Ο νεαρός φοιτητής εγκατέλειψε αμέσως το ξωκλήσι και επισκέφθηκε την κοινότητα του όπου ενημέρωσε τον Ιερέα και αυτός με τη σειρά του τον πρώην κοινοτάρχη Πέγειας Χαράλαμπο Άπλα για να ενημερωθεί στην πορεία και ο προεδρος του ΚΣ Κάθηκα.

Ο κ. Άπλας μιλωντας στο PafosPress επιβεβαίωσε τις πληροφορίες λέγοντας ότι διαπίστωσε και ιδίοις όμμασι ότι πρόκειται για ανθρώπινα οστά αφού σε αυτά υπάρχει και ανθρώπινο κρανίο. Για το θέμα, μας είπε, αύριο θα ενημερώσει την Ιερά Μητρόπολη Πάφου και την Αστυνομία. Σύμφωνα πάντα με τις ίδια πηγή πρόκειται για ολόκληρο σκελετό στον οποίο περιλαμβάνεται και το κρανίο και όχι μερικά κοκκαλα μόνο.

Οι πρώτες ενδείξεις μαρτυρούν ότι τα ανθρώπινα οστά έχουν ξεθαφτεί από κάπου και μεταφέρθηκαν στο ξωκλήσι σε άγνωστο χρόνο αφού σε αυτά υπάρχουν υπολείμματα από χώμα. Το μυστήριο αναμένεται να ξεκαθαρίσει όταν ενημερωθεί και η αρμόδια εκκλησιαστική επιτροπή Κάθηκα ενώ αν χρειαστεί τα οστά θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις και τεστ DNA.

 Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς
Οι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα
527