Κύπριος αστυνομικός της δίωξης ξυλοφόρτωσε τη σύντροφο του μπροστά στα παιδιά της (δείτε)

11.04.2018Λογομαχίες, ξύλο, καταγγελία στην αστυνομία και σύλληψη περιλάμβανε η ημέρα της Κυριακής του Πάσχα για αστυνομικό της ΥΚΑΝ και τη σύντροφό του.
 
Συγκεκριμένα, ο αστυνομικός, σύμφωνα με την καταγγελία της συντρόφου του την ξυλοφόρτωσε μετά από λογομαχία που είχαν στο αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της επιστροφής τους από την Πάφο όπου είχαν μεταβεί για να γιορτάσουν την Ανάσταση.
 
Το όλο σκηνικό σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης» έγινε μπροστά στα μάτια των παιδιών της γυναίκας που βρίσκονταν στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου.
 
Μετά την έντονη λογομαχία που είχαν οι δύο ο αστυνομικός φέρεται να ακινητοποίησε το όχημα στην άκρη του δρόμου και να ξυλοκόπησε τη γυναίκα. Λίγο αργότερα η γυναίκα μετέβη σε αστυνομικό σταθμό όπου κατήγγειλε το περιστατικό.
 
Μετά την καταγγελία και τη σχετική ενημέρωση που έλαβε ο αρχηγός της αστυνομίας Ζαχαρίας Χρυσοστόμου διέταξε όπως ο αστυνομικός τεθεί σε διαθεσιμότητα και να κατηγορηθεί ενώ ξεκίνησε πειθαρχική και ποινική έρευνα εναντίον του.Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς
Οι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα
919