Δειτε! Τρεμάμενη και με δάκρυα στα μάτια έφθασε στο δικαστήριο η 21χρονη σύντροφος του Τζιωνή. Φοβόταν να τον πλησιάσει και...

11.05.2018Για πρώτη φορά οι τέσσερις συλληφθέντες για το διπλό φονικό του Στροβόλου, παρουσιάστηκαν μαζί στην ίδια δικαστική αίθουσα, όπου σκοπός ήταν η ανανέωση του διατάγματος κράτησής τους και η παραπομπή τους σε απευθείας δίκη στο Κακουργιοδικείο.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον υπήρχε κατά την διάρκεια της διαδικασίας στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, όπου την Παρασκευή (11/5) παρουσιάστηκαν μαζί όλοι οι συλληφθέντες της υπόθεσης του ειδεχθούς εγκλήματος του Στροβόλου.

Η στάση του καθενός, ήταν διαφορετική και υποδήλωνε αρκετά για τα συναισθήματά τους.

Ο πρώτος κατηγορούμενος της υπόθεσης, ο 33χρονος Λοΐζος Τζιωνής, ο οποίος θυμίζουμε ότι παραδέχθηκε σε γραπτή κατάθεσή του, την διάπραξη του φόνου του ζεύγους Χατζηγεωργίου και Σεργίου, ήταν ήρεμος στην αίθουσα του δικαστηρίου, σχεδόν ψυχρός και σαν να μην αντιλαμβανόταν πλήρως το τι ακριβώς πρόκειται να συμβεί… Να θυμίσουμε επίσης ότι ο Τζιωνής γύρισε την πλάτη του στους υπόλοιπους τρεις.

Η δεύτερη κατηγορούμενη, η 21χρονη Σάρα Σιάμς, η οποία είναι η συμβία του 33χρονου, έφθασε στην αίθουσα βουρκωμένη, ενώ σε κάποια στιγμή, δάκρυσε μπροστά στον κόσμο.

Άξιο αναφοράς είναι ότι κρατούσε απόσταση από τον Τζιωνή, περίπου ένα μέτρο, ενώ έδειχνε και φοβισμένη. Οι υπόλοιποι στέκονταν σε κοντινή απόσταση μεταξύ τους. Θυμίζουμε μάλιστα ότι, ο δικηγόρος της νεαρής, υποστήριξε ότι τίθεται θέμα ασφάλειας και σωματικής ακεραιότητας της πελάτισσάς του και ζήτησε όπως κρατηθεί σε διαφορετικό χώρο από τους υπόλοιπους.

Επίσης, αξίζει να αναφερθεί ότι η 21χρονη σε κατάθεσή της διηγήθηκε ότι γνωρίστηκε με τον Τζιωνή στην Αγία Νάπα και έκαναν δεσμό, ωστόσο ο 33χρονος της, όπως η ίδια εξήγησε, άρχισε να αλλάζει συμπεριφορά όταν άρχισε να κάνει χρήση ναρκωτικών, όπως κοκαΐνη και άλλου είδους αμφεταμίνες.

Η 21χρονη ισχυρίστηκε ότι άρχισε να γίνεται επιθετικός και να την κακοποιεί σεξουαλικά και ψυχολογικά, αλλά αυτή φοβόταν να διακόψει τη σχέση τους.

Ο τρίτος στην σειρά κατηγορούμενος, ο 23χρονος Λευτέρης Σολωμού – ετεροθαλής αδελφός του 33χρονου – είχε συνεχώς σκυμμένο το κεφάλι του, ενώ ήταν ευδιάκριτη η αμηχανία και η αγωνία του.

Τέλος, ο 22χρονος Μάριος Χατζηξενοφώντος, ο οποίος παραδέχθηκε ότι ήταν το πρόσωπο που εισήλθε στην οικία του ζεύγους μετά τον 33χρονο και αντίκρισε τα άψυχα σώματα των Γιώργου Χατζηγεωργίου και Ντίνας Σεργίου, ήταν μεν αμήχανος, αλλά η στάση του μπορεί να χαρακτηριστεί και ως παράξενη, αφού κοιτούσε συνεχώς και επίμονα προς το ακροατήριο, ενώ όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας, συνομίλησε και με γυναίκα που βρισκόταν στην αίθουσα.

Να σημειωθεί ότι, μετά από απόφαση του δικαστηρίου, οι τέσσερις συλληφθέντες οδηγούνται σε απευθείας δίκη στις 13 Ιουνίου 2018.

tothemaonline.comΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς
Οι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα


2647