Φονικό Στροβόλου: Το χειρόγραφο σημείωμα που αποκάλυψε ο 23χρονος ύποπτος και όσα του είπε η 21χρονη σύντροφος του Τζιωνή

12.05.2018Με την έναρξη της σημερινής διαδικασίας ο δικηγόρος της Σάρα Σιάνς ζήτησε όπως απομακρυνθεί η πελάτης του από τον Λοϊζο Τζιωνή για λόγους ασφαλείας κάτι που το δικαστήριο δεν έκανε αποδεκτό.

Όπως έχει ήδη γνωστοποιηθεί το DNA της 21χρονης εντοπίστηκε σε ακουστικά που βρέθηκαν στη σκηνή, στα κορδόνια των παπουτσιών και στο ξίφος που εντοπίστηκαν στη σκηνή του φόνου. Παραδέχθηκε επίσης ότι η ληστεία σχεδιάστηκε στην παρουσία της όπου άκουσε τον Τζιωνή να λέει ότι αν χρειαζόταν να τους σκοτώσει θα το έκανε.

Σε μια άλλη εξέλιξη ο δικηγόρος της 21χρονης κάλεσε την κατηγορούσα αρχή «να θυμηθεί τι υποσχέθηκε στην πελάτισσα του», με τη λειτουργό της Νομικής Υπηρεσίας να απαντά «δεν υποσχεθήκαμε κάτι». Επιπρόσθετα ο δικηγόρος της 21χρονης ανέφερε ενώπιον δικαστηρίου, ότι τίθεται θέμα ασφάλειας της πελάτισσας του.

Μετά από διακοπή 30 λεπτών και αφού ο δικηγόρος της 21χρονης ζήτησε να μελετήσει το μαρτυρικό υλικό, άρχισε εκ νέου η διαδικασία.

Τι είπε ο ετεροθαλής αδελφός

«Ο 23χρονος ετεροθαλής αδερφός, είπε ότι η 21χρονη φοβάται πολύ τον 33χρονο και ότι θέλει να φύγει από κοντά του. Υπάρχει χειρόγραφο σημείωμα του 23χρονου, ο οποίος γράφει «του είπα ότι δεν θέλω, αλλά με αγριοκοίταξε φοβόμουνα ότι θα με έδερνε», ανέφερε ο δικηγόρος της 21χρονης.  Επίσης είπε ότι ο 23χρονος φοβόταν τον Τζιωνή καθώς δεν του άρεσε να του λένε «όχι».

Επίσης ανέφερε ότι η 21χρονη δεν γνώριζε για τον φόνο και αυτό που γνώριζε είναι ότι  σκοπός του Τζιωνή ήταν η ληστεία, υποστηρίζοντας στο δικαστήριο ότι η κατηγορούσα αρχή προσπαθεί να την συνδέσει με αδικήματα που δεν διέπραξε.  Μάλιστα ανέφερε ότι προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν εναντίον της, τις καταθέσεις που έδωσε στις αρχές.Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς
Οι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα


1013