"Μίλησε" η νεκροτομή για την άτυχη Οδύσσεια Ιακώβου

14.05.2018Διενεργήθηκε το πρωί της Δευτέρας η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της άτυχης 25χρονης, Οδύσσειας Ιακώβου, από τον Ιατροδικαστή Σοφοκλή Σοφοκλέους. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο Ιατροδικαστής αποφάνθηκε ότι ο θάνατός της προήλθε από ασφυξία, συνεπεία συμπίεσης θωρακικού τοιχώματος.

Τα γεγονότα
Η 25χρονη από τον Στρόβολο, βρήκε το μεσημέρι του Σαββάτου, τραγικό θάνατο, σε εργατικό ατύχημα, που συνέβη σε χώρο εστιατορίου, στη Λευκωσία. Συγκεκριμένα, γύρω στις 1.15μ.μ., σήμερα, η άτυχη 25χρονη, υπάλληλος του εν λόγω εστιατόριου, είχε μεταβεί σε αποθήκη που βρίσκεται εντός του εστιατορίου, όπου κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, καταπλακώθηκε από αλουμινένια ράφια, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

Ποινική διαδικασία
Ποινική διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη, σε σχέση με τον τραγικό θάνατο της 25χρονης Οδύσσειας Ιακώβου, η οποία έχασε την ζωή της, όταν καταπλακώθηκε από ράφι στο εστιατόριο όπου εργαζόταν, στην Λευκωσία. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Διευθυντή του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας, Αναστάσιου Γιαννάκη, διεξάγεται ποινική έρευνα, από την οποία θα προκύψει ένα ογκωδέστατο ανακριτικό υλικό. Όπως είπε, η νομοθεσία προνοεί μέχρι και ποινή φυλάκισης, καθώς και πρόστιμο χιλιάδων ευρώ.

showtime-cy.blogspot.com.cyΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς
Οι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα


935