Σοκαριστική καταγγελία Φαίδωνος: Τον έκαψαν με καυτό νερό στις Φυλακές και δεν του επέτρεψαν να προβεί σε καταγγελία!

07.06.2018Ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος προέβη σε μια νέα καταγγελία, στο πλαίσιο της σκληρής κόντρας με τη Διοίκηση των Κεντρικών Φυλακών, αλλά και την Αστυνομία – Μετά το βασανιστήριο στο οποίο υπεβλήθη δεν του επέτρεψαν ούτε να προβεί σε καταγγελία αναφέρει σε ανάρτησή του στο twiiter ο Δήμαρχος.

Μετά τα κινητά τηλέφωνα που πάνε κι έρχονται εντός των Κεντρικών Φυλακών, μια νέα ακόμα πιο σοβαρή καταγγελία για το σωφρονιστικό μας σύστημα έρχεται από τον Δήμαρχο Πάφου, που σίγουρα θα προκαλέσει σοβαρές αντιδράσεις.Έτσι με χθεσινοβραδινή του ανάρτηση ο Φαίδωνας Φαίδωνος αναφέρει:«Το άτομο που έκαψαν Βα……. Κλ…… με καυτό νερό στις Κεντρικές Φυλακές πριν απο 10 μερες περιπου δεν του επέτρεψαν ούτε καταγγελία να κάνει. Μήπως θέλουν στοιχεία;».

 Το άτομο που έκαψαν Βα.......   Κλ...... με καυτό  νερό στις Κεντρικές Φυλακές πριν απο 10 μερες περιπου δεν του επέτρεψαν ούτε καταγγελία να κάνει. Μήπως θέλουν στοιχεία;
Εξάλλου, το προηγούμενο 24ωρο ο κ. Φαίδωνος είχε προβεί σε εκ νέου καταγγελίες εις βάρος της Αστυνομίας από τον αέρα της εκπομπής του Σίγμα «Μεσημέρι και Κάτι», όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην περίπτωση κατά την οποία αστυνομικοί «ενημέρωσαν έμπορο ναρκωτικών που βρισκόταν σε περιοχή της Πάφου, ότι θα του γινόταν έλεγχος. Του είπαν πήγαινε σπίτι σου στη Χλώρακα και ερχόμαστε να σου κάνουμε έλεγχο»!

Ο Δήμαρχος Πάφου δεν παρέλειψε να στηλιτεύσει την στάση των ηγετικών κλιμακίων της Αστυνομίας, λέγοντας ότι «Τα μηνύματα που παίρνω από τον κόσμο για το επίπεδο της Αστυνομίας είναι απογοητευτικά».

newsit.com.cyΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς
Οι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα


413