Πολύ σοβαρό τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας 8 πρόσωπα στο νοσοκομείο

09.06.2018Σοβαρό τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας – Σύγκρουση ημιφορτηγού και σαλούν οχήματος – Εγκλωβίστηκαν οι δύο επιβαίνοντες του ημιφορτηγού – Στο νοσοκομείο και οι οκτώ – Με σοβαρά τραύματα οι δύο, μικροτραυματισμοί για τους υπόλοιπους έξι – Έκλεισε ο αυτοκινητόδρομος

Οκτώ πρόσωπα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Λευκωσίας έπειτα από το τροχαίο που σημειώθηκε δέκα λεπτά πριν από τις έξι και τριάντα το πρωί του Σαββάτου στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, παρά τον Κοτσιάτη.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ημιφορτηγό όχημα στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα συγκρούστηκε με σαλούν όχημα στο οποίο επέβαιναν έξι πρόσωπα.

Από τη σύγκρουση οι δύο επιβαίνοντες στο ημιφορτηγό εγκλωβίστηκαν και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για να τους απεγκλωβίσει από τα συντρίμμια. Και οι οκτώ που επέβαιναν στο όχημα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Λευκωσίας. Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα δύο πρόσωπα που επέβαιναν στο ημιφορτηγό φέρουν σοβαρά τραύματα ενώ οι άλλοι έξι υπέστησαν μικροτραυματισμούς.

Λόγω της τροχαίας σύγκρουσης ο δρόμος είχε κλείσει για την κυκλοφορία για δυόμιση περίπου ώρες και γύρω στις 9 το πρωί δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία. Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Τροχαίας τα οποία διεξάγουν εξετάσεις για να διαπιστωθούν τα αίτια του νέου τροχαίου.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και υπομονετικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των αστυνομικών.

Πηγή: cyprustimes.comΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς
Οι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα


287