Αλέξης Μαυρομιχάλης! Συνελήφθη πριν απο λίγο Αλεξούι! Τι συνέβη;

14.06.2018Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του REPORTER, από τις έρευνες δεν εντοπίστηκε κάτι επιλήψιμο στην οικία του, ωστόσο ο Αλέξης Μαυρομιχάλης συνελήφθη για τις κάμερες ασφαλείας που ήταν τοποθετημένες στην περίφραξη της οικίας του καθώς παραβιαζόταν η νομοθεσία γιατί κατέγραφαν τον δρόμο έξω από το σπίτι του.
 
Ως εκ τούτου η Αστυνομία ξηλώνει αυτή την στιγμή το σύστημα των καμερών ενώ ο Μαυρομιχάλης αναμένεται να οδηγηθεί στο τμήμα. Υπενθυμίζεται ότι ο Μαυρομιχάλης αποτέλεσε αρκετές φορές στόχος εκτελεστών. Για αυτόφωρο αδίκημα συνελήφθη και ο στενός φίλος του Αλέξη Μαυρομιχάλη, Ιωσήφ Ιωσήφ (Σήφης), μετά από έρευνες στην οικία του.
 
Ο Σήφης είχε συλληφθεί και στο πρόσφατο παρελθόν μαζί με άλλα δυο πρόσωπα, σχετικά με την πληροφορία ότι θα «χτυπούσαν» κατά της Αστυνομίας ως απάντηση στις σαρωτικές έρευνες. Ωστόσο όταν συνελήφθησαν αρχικά οι δυο ύποπτοι, το δικαστήριο «άδειασε» τις αρχές και δεν εξέδωσε το διάταγμα κράτησης τους καθώς έκανε αναφορά για αόριστη πληροφορία και αλλότριους λόγους.
 
Άδειασε τις αρχές το Δικαστήριο για τα περί χτυπήματος – «Αλλότριοι οι λόγοι…»
Ανακοίνωσαν τη σύλληψη του και λίγες ώρες μετά τον άφησαν ελεύθερο – «Άνθρακας» και ο τρίτος για τα «τυφλά χτυπήματα»
Εν των μεταξύ στα πλαίσια των ερευνών η αστυνομία είχε συλλάβει και άλλα πρόσωπα για τοποθέτηση καμερών στην οικία τους για λόγους ασφαλείας, οι οποίοι στην συνέχεια αφού κατηγορήθηκαν γραπτώς αφέθηκαν ελεύθεροι.   
 
Επίσης υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγο καιρό στην οικία του Μαυρομιχάλη έγιναν ξανά έρευνες, χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε ενώ ο ίδιος μέσω ανάρτησης του στο facebook έδωσε την δική του απάντηση.Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς
Οι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα


1371