ΛΕΜΕΣΟΣ: Απαρηγόρητοι οι φίλοι του άτυχου Ιωάννη Κατέρρευσε έξω από γνωστό μπαράκι- «Γιατί ρε αρφούι μου…»

14.06.2018Βιάστηκε να πετάξει για τους ουρανούς, βιάστηκε να φύγει μακριά από τους φίλους, την παρέα και την οικογένεια του ο Ιωάννης που την Παρασκευή 15/6 θα γιόρταζε τα 18α γενέθλια του.Ο νεαρός από τη Λεμεσό άφησε την τελευταία του πνοή λίγο μετά το μεσημέρι της Πέμπτης 14/6 ντύνοντας στα μαύρα και βυθίζοντας στο πένθος φίλους και συγγενείς.

Ο 18χρονος όπως πληροφορούμαστε κατέρρευσε έξω από πολύ γνωστό μπαράκι της Λεμεσού και σύμφωνα με τους γιατρούς είχε υποστεί ανακοπή καρδίας, αφού προηγουμένως σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής γεγονότα είχε προμηθευτεί ουσία (χάπια) από καφετέρια στο Τραχώνι.

Έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στην εντατική του Γεν. Νοσοκομείου  Λευκωσίας, δυστυχώς όμως οι προσευχές όλες της Κύπρου δεν στάθηκαν ικανές να αναστρέψουν το μοιραίο γεγονός.

Απαρηγόρητοι οι φίλοι του Ιωάννη, αφήνουν στον «τοίχο» του στο Facebook μηνύματα, εκφράζοντας τα συναισθήματα τους, για ένα πολύ καλό παιδί που δυστυχώς έφυγε, έχοντας οι πλείστοι αυτό το μεγάλο ερώτημα του «γιατι». Γιατί να φύγει τόσο γρήγορα ένα παλληκάρι που έκανε όνειρα για τη ζωή, που έκανε σχέδια για το πάρτι γενεθλίων του, που αφήνει τους φίλους του που μαζί πέρασαν πολλά….

Πηγη: tothemaonline.com

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς
Οι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα


3551