Απίστευτο στην Λευκωσία: Γυναίκα την έπιασαν οι πόνοι και γέννησε μέσα στο αυτοκοκίνητο της

10.07.2018Απίστευτο κι όμως… αληθινό! Για πάντα θα θυμάται μάλλον την τελευταία επίσκεψή της στον γιατρό προτού γεννήσει, μητέρα απ’ την Λευκωσία.

Εκεί που πίστευε ότι θα επέστρεφε σπίτι της μετά από το προγραμματισμένο ραντεβού, κάποιος είχε άλλα σχέδια!

Όλα έγιναν χθες στη Λευκωσία, όταν σύμφωνα με τις πληροφορίες του SigmaLive, γυναίκα επισκέφθηκε το Μακάρειο Νοσοκομείο για προγραμματισμένη επίσκεψη. Ενώ έφευγε από το Νοσοκομείο σε κάποιο σημείο της διαδρομής και ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητό της, ένιωσε τους πρώτους πόνους. Άμεσα ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο το οποίο κατέφθασε στο σημείο όπου βρισκόταν η γυναίκα.

Με τη βοήθεια του εξειδικευμένου προσωπικού του ασθενοφόρου, μητέρα και παιδί χαίρουν άκρας υγείας και επέστρεψαν για νοσηλεία, πλέον, στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

Ευχαριστίες εξάλλου προς τους δυο νοσηλευτές εξέφρασε και η προϊσταμένη της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων του Υπουργείου Υγείας Ριάνα Κωνσταντίνου μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook:Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς
Οι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα

Σοκ στο Μακάρειο Νοσοκομείο: Απέδρασε 7 μηνών έγκυος και την ψάχνουν όλοι Απόδραση εγκυμονούσας από το Μακάρειο χθες βράδυ – Διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της – Διέλαθε την προσοχή των νοσηλευτριών – Έτρεχε από τις σκάλες του νοσοκομείου – Παραμένει άφαντη για την ώρα Το περιστατικό εκτυλίχθηκε γύρω στις 22:30 το βράδυ της Δευτέρας στο Μακάρειο Νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες της Cyprus Times, νοσηλευτήρια της Ψυχιατρικής πτέρυγας Αθαλάσσας, τηλεφώνησε χθες βράδυ στη Αστυνομία και ανάφερε πως ενώ βρισκόταν στο Μακάρειο νοσοκομείο σε ειδική παρακολούθηση εγκυμονούσας ασθενούς, αυτή κατάφερε να διαφύγει από την επιτήρηση της και να αποδράσει από το νοσοκομείο. Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, πρόκειται για γυναίκα που διανεύει τον 7ο μηνά της εγκυμοσύνης της και η οποία είναι πολιτική πρόσφυγας από την Αίγυπτο. Να σημειώσουμε πως η εν λόγω γυναίκα μετεφέρθηκε την περασμένη Παρασκευή στο ψυχιατρείο Αθαλάσσας. Ακολούθως, η εγκυμονούσα λόγω του ότι είχε πρόωρες συσπάσεις, μεταφέρθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο όπου και βρισκόταν υπό την παρακολούθηση νοσηλευτριών της ψυχιατρικής κλινικής. Γυρω στις 10 το βράδυ, η εγκυμονούσα βρήκε την ευκαιρία να δραπετεύσει όταν η νοσηλεύτρια πήγε στην τουαλέτα. Ακολούθως, διέλαθε της προσοχή άλλου νοσηλευτή που ήταν εκεί και διέφυγε τρέχοντας από την σκάλα του νοσοκομείου. Αμέσως μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Λευκωσίας περιπολήσαν την ευρύτερη περιοχή του Μακάρειου Νοσοκομείου καθώς και το πάρκο του Αγίου Δημητρίου, χωρίς ωστόσο η εν λόγω γυναίκα να εντοπιστεί. Όπως μας αναφέρθηκε, περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, έχει ύψος περίπου 1,60 μ, με μαύρα μαλλιά και φορούσε μαύρο κολλάν, μαύρα παπούτσια και μαύρο φουσκωτό μπουφάν.


429