Συγκλονιστικό – Πρόλαβαν Έλληνα καλλιτέχνη λίγο πριν αυτοκτονήσει

11.07.2018Αστραπιαία επιχείρηση από αστυνομικούς που ενημερώθηκαν την τελευταία στιγμή. Ο λόγος για τον θεατρικό συγγραφέα και σκηνοθέτη Δημήτρη Ζουγκό, ο οποίος με μια επιστολή με τίτλο «Αναγγελία μιας αυτοχειρίας» γνωστοποιούσε την ημερομηνία που όρισε για να βάλει τέλος στην ζωή του.

«Στις 9/7 θα συντελεστεί μια αυτοκτονία. Θα βρεθεί ένα πτώμα εκ πρώτης αγνώστων λοιπών στοιχείων κι έπειτα θα ταυτοποιηθεί…» ανέφερε μεταξύ άλλων, ενώ σημείωνε πως «τα πραγματικά αίτια της τελεσίδικης αυτής πράξης θα πρέπει να αναζητηθούν τους κόλπους του πολιτισμού και συγκεκριμένα του θεάτρου. Μιας υπέροχης συνωμοσίας όπου οι ενορχηστρωτές της είναι άνθρωποι υπεράνω πάσης υποψίας.»

Οι αστυνομικοί, οι οποίοι ενημερώθηκαν την τελευταία στιγμή, με μια αστραπιαία επιχείρηση έδωσαν τέλος στο θρίλερ. H ζωή του σώθηκε χάρη σε ένα φίλο του, ο οποίος είδε την επιστολή για κυκλώματα στον χώρο του πολιτιστικού θεάματος, την οποία έστειλε σε έντυπα και ιστοσελίδες και ύστερα από παρέμβαση του εισαγγελέα, νοσηλεύεται από την Κυριακή υπό διαρκή ιατρική επιτήρηση στην Ψυχιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Σωτηρία.

lifenewscy.tothemaonline.comΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς
Οι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα


866