Συγκλονίζει η μητέρα που έτρεχε να σώσει το 6 μηνών βρέφος της Δεν κατάλαβε πως πέθανε στην αγκαλιά της

27.07.2018Ανείπωτο ανρώπινο πόνο προκαλούν οι προσωπικές ιστορίες των θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς που έπληξε το Μάτι και κάθε μέρα που περνά έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Όπως δημοσιεύει η ελλαδική ιστοσελίδα iefimerida.gr, μια από αυτές τις ιστορίες είναι κι αυτή της νεαρής μάνας με το 6μηνων βρέφος της, η οποία νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε δημόσιο νοσηλευτήριο.

Κάτοικος της περιοχής μιλώντας στο iefimerida.gr απεκάλυψε πως μια νεαρή μητέρα που έμενε στο Μάτι, είδε την φωτιά να πλησιάζει απειλητικά και να εξαπλώνεται ραγδαία.

Πήρε το 6 μηνών βρέφος της στην αγκαλιά της και έτρεξε πανικόβλητη προς τη θάλασσα. Μόνο που στη διαδρομή το μωρό της πέθανε από τις αναθυμιάσεις. Η γυναίκα, ωστόσο, δεν το είχε καταλάβει.

Σφίγγοντας το άψυχο μωρό της στην αγκαλιά, έφτασε στην παραλία και μπήκε στη θάλασσα. Εκεί λιποθύμησε και εκείνη από τις αναθυμιάσεις. Διακομίσθηκε από το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Σισμανόγλειο. Μπήκε στην εντατική όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Είναι άγνωστο αν γνωρίζει την τραγική μοίρα του βρέφους της.Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς
Οι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα


1336