Σοκ σε σχολείο της Λευκωσίας! Ύποπτο ζευγάρι προσπαθεί επί μήνες να αρπάξει ανήλικους μαθητές με αυτοκίνητο

01.08.2018Σύμφωνα με σχετική επιστολή, στις 23 Μαρτίου του 2018 ένας άντρας και μια γυναίκα, αγνώστων λοιπών στοιχεία αποπειράθηκαν να πείσουν έναν μαθητή της Α΄ Τάξης του Δημοτικού να τον μεταφέρουν στο σπίτι του με αυτοκίνητο, προφασιζόμενοι ότι η μητέρα του ήταν άρρωστη.

Στις 27 Μαρτίου 2018, ο Διευθυντής του συγκεκριμένου σχολείου, με επιστολή του, ενημέρωσε τη Διεύθυνση Δημοτικής Εκπαίδευσης για το εν λόγω περιστατικό.

Τρεις μέρες μετά το πρώτο περιστατικό, στις 26 Μαρτίου, καταγγέλθηκε ότι άντρας φωτογράφιζε την αυλή του εν λόγω σχολείου. Την ίδια ημέρα ενημερώθηκε τηλεφωνικώς η επιθεωρήτρια του σχολείου.

Στις 22 Ιουνίου και ενώ το σχολείο παρέμενε πλέον κλειστό λόγω θερινών διακοπών, σημειώθηκε ακόμα ένα παρόμοιο περιστατικό.

Συγκεκριμένα, άτομο το οποίο επέβαινε σε όχημα προσέγγισε παιδί το οποίο περπατούσε στον δρόμο προτείνοντάς του να το μεταφέρει στην οικία του. Το παιδί αρνήθηκε αποχωρώντας από την σκηνή, ενώ άμεσα ενημερώθηκε η Αστυνομία και ο κοινοτάρχης.

Εξάλλου, στις 26 Ιουνίου, ο Διευθυντής του σχολείου ενημέρωσε τηλεφωνικώς την οικεία επιθεωρήτρια για το περιστατικό.

Στην απαντητική επιστολή του Υπουργείου Παιδείας προς το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασίας Πολιτών, Αλεξία Σακαδάκη, σημειώνεται, μεταξύ άλλων, ότι για τα συγκεκριμένα περιστατικά έχουν ενημερωθεί όλοι οι αρμόδιοι φορείς καθώς και τα παιδιά και έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα.

newsit.com.cyΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς
Οι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα


778