Νέο σοκ στην Κύπρο: Τον βιάζε ο πατέρας του και τον απειλούσε πως αν μιλούσε θα σκότωνε την μαμά του και...

13.09.2018Σκληρό το δράμα που βίωνε ως παιδί ο συμπολίτης μας, ο οποίος είχε το θάρρος να βγει στον 
τηλεοπτικό «αέρα» και να εξιστορήσει το πώς έγινε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον ίδιό του τον πατέρα μέσα στο σπίτι τους. Η παρέμβασή του έγινε με αφορμή την προεδρική χάρη που δόθηκε την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου σε καταδικασθέντα για ίδιας φύσης έγκλημα.
Όπως εξομολογήθηκε στην εκπομπή του Σίγμα, «Μεσημέρι και Κάτι», ο συμπολίτης μας, ενήλικας σήμερα, ο πατέρας του τον κακοποιούσε σεξουαλικά και τον απειλούσε ότι, εάν αποκάλυπτε οτιδήποτε, θα σκότωνε την μητέρα του και θα ασελγούσε και στα αδέρφια του.

Αργότερα, το θύμα μεγαλώνοντας άρχισε να σκέφτεται, εκτός από τις πιο πάνω απειλές, διάφορα άλλα πράγματα, όπως η ντροπή και τα ερωτήματα: εάν μιλούσε, θα τον πίστευαν; Θα στιγματιζόταν;
Εν τέλει, η μητέρα του είχε αρχίσει να υποψιάζεται, οπότε ο ίδιος τόλμησε να της τα αποκαλύψει, ώστε να μην την αφήσει να βασανίζεται με τις σκέψεις:
Όσον αφορά το Κράτος, δεν του παρείχε καμία ουσιαστική στήριξη, όπως λέει, καθώς είχε κλείσει τα 18 του χρόνια, χάνοντας έτσι τα δικαιώματά του ως ανήλικος. 
Του έπαιρναν την μια κατάθεση μετά την άλλη, χωρίς την παρουσία κάποιων ειδικών ή τουλάχιστον της μητέρας του κατά την διάρκεια των διαδικασιών, ενώ είχαν αναθέσει σε Ψυχίατρο του Κράτους να αξιολογήσει, μέσω από συνεδριάσεις, το κατά πόσον τα όσα κατέθετε αλήθευαν ή όχι.24news Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς
Οι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα


898