Ο Γολγοθάς 15χρονου Κύπριου Βαλεντίνου που πάσχει από άγνωστη ασθένεια

18.09.2018«Είμαστε απελπισμένοι για βοήθεια στον Βαλεντίνο» γράφουν στην επιστολή τους που δημοσιεύει η «Παροικιακή» οι θείοι ενός 15χρονου Κύπριου που ζει μόνιμα στη Μεγάλη Βρετανία.

Στη συγκεκριμένα επιστολή μιλούν για τον Γολγοθά που περνάει ο 15χρονος Βαλεντίνος, παλεύοντας με μια ασθένεια, η οποία δεν έχει ακόμα διαγνωστεί.

Όπως εξηγούν στην επιστολή, ο 15χρονος λάτρευε τη γυμναστική, το ποδόσφαιρο και τις βόλτες με τους φίλους του όμως τους τελευταίους οκτώ μήνες υποφέρει από συνεχείς πόνους και δεν μπορεί να περπατήσει χωρίς βοήθεια.

Σύμφωνα πάντα με την επιστολή στην «Παροικιακή», η οικογένεια του πέρασε τους τελευταίους μήνες σε νοσοκομεία και κλινικές χωρίς να μπορεί γίνει κάποια διάγνωση, ώστε να αρχίσει η θεραπεία της άγνωστης ασθένειας του.

Οι γονείς του όμως συνεχίζουν τον αγώνα τους μεταφέροντας τον σε ιδιώτες παιδίατρους , νευρολόγους και γιατρούς ειδικούς σε διαγνώσεις, οι οποίοι ο καθένας είχε τη δική του θεωρία για το τι μπορεί να προκαλεί την πάθησή του, χωρίς κανένα όμως αποτέλεσμα.

Μέσα σε οκτώ μήνες η οικογένεια ξόδεψε £20.000 σε θεραπείες και φάρμακα αλλά η υγεία του Βαλεντίνου χειροτερεύει, χωρίς να υπάρχει οποιαδήποτε απάντηση στο τι προκαλεί την ασθένεια του.

Όμως, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η επιστολή, δεν τελειώνουν μόνο τα λεφτά στην οικογένεια αλλά μικραίνει και η λίστα των πιθανών παθήσεων του Βαλεντίνου.

sigmalive.comΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς
Οι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα


399