Σοκαριστικό! Στην ίδια πολυκατοικία με τον απαγωγέα διέμενε το ένα εκ των πέντε παιδιών

25.09.2018Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας γύρω από την απαγωγή των δυο ανήλικων αγοριών η οποία από το πρωί έχει καθηλώσει την κοινή γνώμη. Ο 35χρονος δράστης ανακρινόμενος φέρεται να παραδέχθηκε την διάπραξη των αδικημάτων, ενώ διερευνάται το ενδεχόμενο είχε συνεργούς.

Όπως είχαμε μεταδώσει νωρίτερα, ο 35χρονος προσέγγισε πέντε παιδάκια εκ των οποίων τα δυο τον ακολούθησαν και ακολούθως τράπηκε σε φυγή. Οκτώ  ώρες μετά, ο 35χρονος εντοπίστηκε κατόπιν πληροφορία πολίτη, στο διαμέρισμα του που βρίσκεται σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου από το σχολείο, ενώ τα παιδάκια βρέθηκαν σε άσχημη κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του REPORTER,  στην εν λόγω πολυκατοικία διαμένει και ένα εκ των τριών παιδιών που αρνήθηκαν να τον ακολουθήσουν και το οποίο ανέφερε στην κατάθεση του ότι δεν πείστηκε ότι ήταν δάσκαλος.

Μετά τη σύλληψη του ακολούθησαν εξονυχιστικές έρευνες στο διαμέρισμα του υπόπτου όπου παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια και μεταξύ άλλων εντοπίστηκαν υπνωτικά χάπια, ενώ στο επίκεντρο των εξετάσεων και τα οχήματα που χρησιμοποιούσε και στα οποία άλλαζε πινακίδες εγγραφής.  

reporter.com.cyΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς
Οι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα


863