Στο Μακάριο 5χρονο κοριτσάκι μετά από τροχαίο στον αυτο/δρομο Τύφλα στο μεθύσι ο πατέρας οδηγός

13.10.2018



Στο Μακάριο Νοσοκομείο, νοσηλεύεται 5χρονο κοριτσάκι, που τραυματίστηκε χθες βράδυ, σε τροχαία σύγκρουση που συνέβη στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Αγίας Νάπας. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν επίσης μια 28χρονη και ένα κοριτσάκι 11 μηνών.

Ο οδηγός του οχήματος, μετά από εξέταση αλκοόλης, διαπιστώθηκε ότι είχε στον οργανισμό του, ποσότητα αλκοόλης, τετραπλάσια του επιτρεπόμενου ορίου.

Το τροχαίο συνέβη γύρω στις 9μ.μ. όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 33χρονος, στο οποίο επέβαιναν επίσης η 28χρονη, τα δύο παιδιά και ακόμα ένας 13χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται παρεξέκλινε της πορείας του, με αποτέλεσμα να ανατραπεί.

Από το τροχαίο τραυματίστηκαν η 28χρονη, η 5χρονη και το 11μηνο κοριτσάκι. Μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου η 28χρονη και το 11μηνο κοριτσάκι, αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών απολύθηκαν. Όσον αφορά στην 5χρονη, διαπιστώθηκε ότι φέρει εγκεφαλαιμάτωμα μετωπιαίου και ελεύθερο υγρό στην κοιλιά και μεταφέρθηκε στο Μακάριο Νοσοκομείο για παρακολούθηση.

Ο 33χρονος οδηγός και ο 13χρονος δεν τραυματίστηκαν. Στον οδηγό διενεργήθηκε αλκοτέστ, με χαμηλότερη τελική ένδειξη 81μg%, αντί 22μg%.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης διερευνά τα αίτια του τροχαίου.

Πηγή: sigmalive



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


970