Πένθος σε όλη την Κύπρο: Πέθανε πριν λίγες ώρες ένας απο τους πιο αγαπητούς Κύπριους ηθοποιούς

20.10.2018Την δυσάρεστη είδηση μάθαμε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό στο facebook του Δημήτη Τοκαρή. Δυστυχώς ο δημοφιλής ηθοποιός Χρίστος Παπαδόπουλος έφυγε σήμερα από την ζωή ύστερα από προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια.   O δημοφιλής ηθοποιό ο οποίος για πολλές δεκαετίες πρόσφερε πολύ γέλιο μέσα από χαρακτηριστικούς ρόλους του, ιδιαίτερα στην τηλεόραση.  Η ατάκα που τον καθιέρωσε…  Μετά από τόσα χρόνια, κάποιοι όταν τον έβλεπαν του φωνάζαν… «ε… Σολωμό…»  Αν και έπαιξε σε σπουδαία έργα στο θέατρο, ωστόσο, κατά γενική ομολογία, ο Χρίστος Παπαδόπουλος αγαπήθηκε από το πλατύ κοινό μέσα από κάποιους ρόλους του σε κυπριακά σκετς. Οπως παραδέχεται και ο ίδιος, ο ρόλος του στην «Οικογένεια Σολωμού» του Μιχάλη Πιτσιλλίδη, πρώτα στο ραδιόφωνο και ύστερα στην τηλεόραση, ήταν αυτός που τον καθιέρωσε.O δημοφιλής ηθοποιό ο οποίος για πολλές δεκαετίες πρόσφερε πολύ γέλιο μέσα από χαρακτηριστικούς ρόλους του, ιδιαίτερα στην τηλεόραση.

Η ατάκα που τον καθιέρωσε. Μετά από τόσα χρόνια, κάποιοι όταν τον έβλεπαν του φωνάζαν… «ε… Σολωμό…»

Αν και έπαιξε σε σπουδαία έργα στο θέατρο, ωστόσο, κατά γενική ομολογία, ο Χρίστος Παπαδόπουλος αγαπήθηκε από το πλατύ κοινό μέσα από κάποιους ρόλους του σε κυπριακά σκετς. Οπως παραδέχεται και ο ίδιος, ο ρόλος του στην «Οικογένεια Σολωμού» του Μιχάλη Πιτσιλλίδη, πρώτα στο ραδιόφωνο και ύστερα στην τηλεόραση, ήταν αυτός που τον καθιέρωσε.

Πηγή: hallocy.com

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς
Οι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα

Πάθαμε όλοι σοκ: Βίντεο με το bullying που έκαναν στον 16χρονο στην Λάρνακα που έφυγε απο την ζωή! Του βαλαν φωτιά ενω κοιμότανε! Συγκλονισμένοι οι οργανωμένοι γονείς από την προβολή τα ντοκουμέντα που έφερε στο «φως» το AlphaNewsLive, και που περιέχει στοιχεία που καταδεικνύουν ότι ο άτυχος 16χρονος μαθητής που άφησε την τελευταία του πνοή σε νεανικό πάρτι γενεθλίων στην Επαρχία Λάρνακας το βράδυ του Σαββάτου 13 Απριλίου, ήταν θύμα συστηματικού bullying. Επαληθεύτηκαν όσα ακούγαμε… Σε επικοινωνία μας με τον Πρόεδρο των οργανωμένων γονέων μέσης εκπαίδευσης, Κυριάκο Νικηφόρου μας ανέφερε ότι τα βίντεο που κατέχει το AlphaNewsLive έχουν επαληθεύσει τα όσα ακούστηκαν μετά το θάνατο του μαθητή. Τόνισε πως οι οργανωμένοι γονείς θα ζητήσουν από την Αστυνομία να διερευνηθεί άμεσα το περιστατικό ώστε να αποφευχθούν στον μέλλον παρόμοιες καταστάσεις. «Δυστυχώς φαίνεται να επαληθευόμαστε σε όλα αυτά που ακούγονταν από την πρώτη στιγμή και σίγουρα μας έχουν συγκλονίσει και ως Παγκύπρια Συνομοσπονδία Συνδέσμου Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης και ως γονείς ζητούμε από την Αστυνομία άμεσα να δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα τα οποία αιωρούνται και να διερευνήσει πλήρως το περιστατικό με στόχο να γίνουμε σοφότεροι και να αποφύγουμε πιθανόν μελλοντικές δυσάρεστες καταστάσεις». Δείτε το σχετικό βίντεο:


2935