Θλίψη στην Ελληνική showbiz! Πέθανε στα 45 της η...

21.10.2018Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 45 ετών η γνωστή διοργανώτρια γάμων και βαπτίσεων Μυρσίνη Ρωμανιά. Την ίδια την είχαμε δει αρκετές φορές μέσα από τις συμμετοχές της σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές, το πλατό των οποίων επισκέφθηκε για να δώσει ιδέες και συμβουλές.

Η Μυρσίνη Ρωμανιά νικήθηκε μετά από γενναία μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Η ίδια είχε αποκτήσει έναν γιο, τον Σταυρό, ενώ έξι μήνες πριν είχε φύγει από τη ζωή από την ίδια ασθένεια και η αδερφή της, Μαρία.

Την θλιβερή είδηση έκανε γνωστή μέσω των social media ο δημοσιογράφος και καλός της φίλος, Στάθης Πουρουτίδης, που έγραψε: «Συμφωνήσαμε πως το καλοκαίρι που έρχεται θα πηγαίνανε στην Τζιά. Ότι φέτος στο νησί θα κλείναμε και την κουμπαριά. Μου το είχες έτοιμο το προξενιό. Μου είπες δεν αντέχω πολύ και εγώ σου φώναξα Εσύ; Μα εσύ μας φέρνεις όλους βόλτα και χαμογέλασες. Θυμάμαι στον γάμο του αδερφού μου τα λόγια σου καθώς κοίταζες τον μπαμπά μου… Και τώρα τι; Τι; Έφυγες… Έδωσες μια μάχη και είπες φτάνει. Ως εδώ. Μυρσίνη τελικά αυτό που έλεγες «θέλω να μεγαλώσω κι άλλο» δεν έγινε πράξη. Και ξέρεις και κάτι. Δεν θα πάω στην Τζιά. Δεν έχω λόγο χωρίς εσένα. Θα τα πούμε ξανά κορίτσι μου. Κι ύστερα γίναμε μια ωραία φωτογραφία».

youweekly.gr

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς
Οι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα


1274