Συγκλονιστικές εικόνες στο τελευταίο αντίο στη Λάρνακα για την 9χρονη που μαχαίρωσε ο 13χρονος αδερφός της

08.11.2018Εξιχνιασθείσα θεωρείται η υπόθεση, παρά το γεγονός ότι η Αστυνομία εξακολουθεί να διεξάγει έρευνες για την υπόθεση φόνου του 9χρονου κοριτσιού στη Λάρνακα, μετά την ομολογία του 13χρονου αδελφού της, ότι αυτός είναι το πρόσωπο που την κάρφωσε με μαχαίρι, με αποτέλεσμα το θάνατο της.

Ποινικά ανεύθυνος ο δράστης

Λόγω του νεαρού της ηλικίας του, ο 13χρονος δράστης, θεωρείται ποινικά ανεύθυνο πρόσωπο, με την Αστυνομία να ζητά νομική συμβουλή από τον Γενικό Εισαγγελέα για την υπόθεση. Ο 13χρονος έχει μεταφερθεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Νοσοκομείου Αθαλάσσας, βάσει διατάγματος, διάρκειας 28 ημερών. Παρακολουθείται από τις Υπηρεσίες Ψυχικής Υγείας και ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα.

Αντιμετώπιζε προβλήματα ο δράστης...

Υπενθυμίζεται ότι, ο 13χρονος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και παραβατικής συμπεριφοράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, ο 13χρονος, στις 8 Οκτωβρίου, εξετάσθηκε από ειδικό παιδοψυχίατρο, ο οποίος διαπίστωσε ότι παρουσιάζει μόνο συμπτώματα κατάθλιψης και άγχους, ωστόσο δεν χρήζει ειδικής θεραπείας.Την Τρίτη, ο 13χρονος είχε πάει εκδρομή με το σχολείο και οι πληροφορίες λένε ότι ήταν ευδιάθετος.

Το τελευταίο αντίο...

Την Παρασκευή απευθύνουν το τελευταίο αντίο στο 9χρονο κορίτσι, που έπεσε νεκρό το απόγευμα της Τρίτης, από τα χέρια του ίδιου της του αδελφού. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεσθεί στις 14:00 στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη, στη Λάρνακα.

alphanews.liveΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς
Οι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα


1041