Φωτο-Βίντεο! Υπο δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ο Σήφης στο ψευδοδικαστήριο για την απόπειρα φόνου Ροδοθέου

10.01.2019Υπό κράτηση τέθηκε για μία μέρα σύμφωνα με τουρκοκυπριακά δημοσιεύματα ο Ιωσήφ Ιωσήφ άλλως Σήφης, ο οποίος συνελήφθη χθες στα κατεχόμενα για την υπόθεση απόπειρας φόνου κατά του επιχειρηματία Νίκου Ροδοθέου. Ο καταζητούμενος κρυβόταν σε διαμέρισμα στην κατεχόμενη Αμμόχωστο και συνελήφθη μετά από επιχείρηση της λεγόμενης αστυνομίας – Οι αναφορές σε τουρκοκυπριακά μέσα ενημέρωσης.

Τα όσα λέχθηκαν το πρωί ενώπιον ψευδοδικαστηρίου και όσα μεταδίδονται απο τα Τουρκοκυπριακά ΜΜΕ για πλαστή ταυτότητα αλλά και για το ότι ο 40χρονος Ιωσηφ Ιωσήφ, άλλως Σήφης, φαίνεται να πέρασε από οδόφραγμα χωρίς να διευκρινίζεται ποιο, παρακολουθούν στενά και οι ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας.

Οι ανακριτές οι οποίοι διερευνούν την υπόθεση της απόπειρας φόνου του Νίκου Ροδοθέου, μόλις ενημερώθηκαν για τη σύλληψη του Ιωσήφ Ιωσήφ, παρακάθισαν σε έκτακτη σύσκεψη και αξιολόγησαν τα νέα στοιχεία που φτάνουν κοντά τους αμέσως μετά τη σύλληψη του 40χρονου στα κατεχόμενα. 

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του ant1.com.cy δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να αρχίσουν έρευνες στα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης όλων των οδοφραγμάτων σε μια προσπάθεια να διαπιστωθεί εάν ο Ιωσήφ Ιωσήφ, κατάφερε να περάσει από οδόφραγμα ενώ κατζητείτο.

Πηγή: ant1iwo.com

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς
Οι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα


437