Συντετριμμένη η ελληνική showbiz: Πέθανε ο Θέμος Αναστασιάδης

22.01.2019



Την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 61 ετών, έπειτα από σοβαρό πρόβλημα υγείας, άφησε ο δημοσιογράφος, παρουσιαστής και εκδότης της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», Θέμος Αναστασιάδης.

Ο Θέμος Αναστασιάδης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 6 Ιανουαρίου 1958. Αφού αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου εργάστηκε ως πολιτικός - οικονομικός συντάκτης στις εφημερίδες Το Βήμα, Εξπρές, Ελευθεροτυπία και Καθημερινή. Για ένα σύντομο διάστημα εργάστηκε στην ΕΡΤ, ενώ ήταν από τους πρώτους που στελέχωσαν το ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84 του Δήμου Αθηναίων.

Στη συνέχεια ξεκίνησε συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, όπου παρουσίασε χιουμοριστικά talk show (Νοκ Άουτ, Μπίλιες). Μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία υπήρξε η εκπομπή ΟΛΑ στον ALPHA, η οποία προβαλλόταν από τo μέσο του 2006 στον ΑΝΤ1 και στην οποία παρουσιάζονταν, μεταξύ άλλων, βίντεο με συρραφή αποσπασμάτων από τηλεοπτικές εκπομπές.

Τα τελευταία δύο χρόνια, έδινε άνιση μάχη με τον καρκίνο, γι’ αυτό και ζούσε μόνιμα στην Ελβετία. Το τελευταίο δίμηνο είχε επιβαρυνθεί η υγεία του, με αποτέλεσμα να διακόψει την αρθρογραφία του στο Πρώτο Θέμα.

Ο Θέμος Αναστασιάδης ήταν παντρεμένος με τη Βασιλική Παναγιωτοπούλου με την οποία απέκτησε τρία παιδιά.

cnn.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


4627