Ανατριχιαστικό πόστ από τον 38χρονο Άθω Χαραλάμπους «Αν μια μέρα το βούρος με σκοτώσει μεν με κλαψετε επειδή...»

20.03.2019Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το σοβαρό τροχαίο που έγινε λίγο πριν της 17:00 σε χωριό της Λευκωσία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αυτοκίνητο ανέκοψε την πορεία μοτοσικλετιστή με αποτέλεσμα τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του σε κύριο δρόμο στην Κοκκινοτριμιθιά.

Στο σημείο έφθασε άμεσα ασθενοφόρο και έγινε μεταφορά του μοτοσικλετιστή στο Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου οι επικαθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της τροχαίας για περαιτέρω εξετάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο ατύχημα ενεπλάκησαν 55χρονη γυναίκα η οποία σύμφωνα με τις μαρτυρίες πήγε να στρίψει παράνομα σε βενζινάδικο και μάλιστα από την έξοδο σε σημείο που απαγορευόταν η στροφή δεξιά. Στη προσπάθειά της να εισέλθει στο βενζινάδικο ανέκοψε την πορεία της μοτοσικλέτας του 38χρονου θύματος που όπως μας μετάφεραν μάρτυρες από την σκηνή δεν φορούσε προστατευτικό κράνος.

Ο άτυχος Άθως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του. Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ο οδηγός του οχήματος, ο οποίος ωστόσο τραυματίστηκε ελαφριά.

Ο άτυχος Άθως καταλείπει τρία ανήλια παιδιά.

Ανατριχιαστική μια ανάρτηση που είχε κάνει χρόνια πριν στα social media, όπου σήμερα κάποιοι από τους στενούς του φίλους την ανάρτησαν στα προσωπικά τους facebook αποχαιρετώντας τον αγαπημένο τους φίλο.

 

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς
Οι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα


2149