Συναγερμός! Οι τελευταίες εξελίξεις για το πτώμα που βρέθηκε στο Μιτσερό με τα πόδια του δεμένα

14.04.2019Σε πλήρη κινητοποίηση βρίσκεται η Αστυνομία μετά τον εντοπισμό του πτώματος σε φρεάτιο στο λατομείο του Μιτσερού, με τις πρώτες ενδείξεις να δείχνουν ότι πρόκειται για φόνο, λαμβάνοντας υπόψη ότι ο άντρας εντοπίστηκε με τα χέρια και τα πόδια του δεμένα.  Η πληροφορία για το πτώμα λήφθηκε από τουρίστες που βρέθηκαν στο σημείο, οι οποίοι αμέσως σήμαναν συναγερμό στις Αρχές. Αμέσως στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία όπου έστησε επιχείρηση για να ανασύρει τον άντρα από το φρεάτιο βάθους περίπου 15 μέτρων, η σορός του οποίου βρισκόταν σε πλήρη αποσύνθεση και άρχισαν να φαίνονται μέρη του σκελετού του. Γεγονός, που οδήγησε τις Αρχές στο συμπέρασμα ότι ρίχθηκε στο πηγάδι πριν από περίπου 2-3 χρόνια.

 Το γεγονός ότι ο άντρας εντοπίστηκε δεμένος, οδηγεί την Αστυνομία επίσης στο συμπέρασμα ότι δεν πρόκειται για ατύχημα, αλλά ότι πιθανόν να πρόκειται για φόνο, με τις Αρχές επί του παρόντος να κρατούν σιγήν ιχθύος. Ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας που ανέλαβαν την υπόθεση, άρχισαν να ξεσκονίζουν φακέλους με ελλείποντα πρόσωπα, πίσω από τα οποία ενδεχόμενος να κρύβεται κάτι άλλο, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, εξετάζονται και φάκελοι εγκλημάτων που διαπράχθηκαν στο παρελθόν.

Περαιτέρω φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει και η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του, η οποία ενδεχομένως να δείξει εάν το πρόσωπο φέρει τραύματα, ενώ το DNA θα λύσει το γρίφο γύρω από την ταυτότητα του.

reporter.com.cy

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς
Οι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα


2043