Φρικιαστικό: Μόλις υπέδειξε νέα σκηνή με σορούς γυναικών ο serial killer

25.04.2019Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 35χρονος λοχαγός της Εθνικής Φρουράς που παραδέχθηκε τη δολοφονία επτά προσώπων, έχει υποδείξει και νέο σημείο με σορούς στους ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας.

Είναι περιοχή που γειτνιάζει με το σημείο όπου βρίσκεται το φρεάτιο του Μιτσερού (Κοκκινόγειας). Πρόκειται επίσης για εγκαταστάσεις μεταλλείου, που υπάγονται στην ευρύτερη περιοχή Μιτσερού και είναι πλησίον της "Κοκκινόλιμνης".

Στη νέα αυτή σκηνή (τέταρτη που εξετάζεται από την Αστυνομία) ο 35χρονος δολοφόνος φέρεται να έκρυψε τις σορούς τριών προσώπων.

Χωρίς ταυτοποίηση σορών, πάντως, είναι παρακινδυνευμένο για την ώρα να κάνουμε λόγο για τις γυναίκες που βρίσκονται στη νέα τοποθεσία που υπέδειξε, έστω κι αν από τις πληροφορίες υπάρχουν σαφείς ενδείξεις.

Θυμίζουμε ότι ο 35χρονος παραδέχθηκε τη δολοφονία συνολικά επτά προσώπων: Της Ρόουζ και της κόρης της Σιέρα, της Παλάνας, της Μαρικάρ (από Φιλιππίνες), της γυναίκας η σορός της οποίας εντοπίστηκε στην Ορούντα, καθώς και της 35χρονης Ρουμάνας και της 8χρονης κόρης της.

tothemaonline.comΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς
Οι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα


2422