Γιώτα Παπαδοπούλου: Τα υπέροχα κόκκινα τριαντάφυλλα που της χάρισαν τα παιδιά της για τα γενέθλιά της! Πόσο χρονών έγινε;

17.07.2019Τα γενέθλιά της είχε χθες, 16 Ιουλίου, η Γιώτα Παπαδοπούλου και από νωρίς το πρωί άρχισε να δέχεται ευχές τόσο διαδικτυακά όσο και προσωπικά για τη ξεχωριστή αυτή ημέρα.  

Μία όμορφη έκπληξη επιφύλαξαν για εκείνην τα παιδιά της στο σπίτι, καθώς της χάρισε μία όμορφη ανθοδέσμη από κόκκινα τριαντάφυλλα και η συγκίνησή της ήταν εμφανής.

Η ίδια μοιράστηκε μία σχετική εικόνα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, θέλοντας να ευχαριστήσεις όλους όσοι έσπευσαν να της ευχηθούν.
“Όμορφα χρόνια! Σας ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου για τα αμέτρητα τηλεφωνήματα σας, τα μηνύματα τις ευχές σας και τα όμορφα λόγια σας! Δύσκολη μέρα να σας απαντήσω… θα προσπαθήσω όμως... Βλέπετε η ζωή δεν κάνει παύση και εξαιρέσεις!! λόγω γενεθλίων. Ο χρόνος δεν σταματά ! Και Η ζωή κάνει τον κύκλο της! Εύχομαι πάντα υγεία και χαρά σε όλους εσάς”, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που συνόδευσε την εικόνα, επισημαίνοντας παράλληλα στην ανάρτησή της πως έγινε 45 ετών.

Πηγή: ilovestyle.comΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς
Οι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα
899