«Θεός δεν υπάρχει, προσευχές στα σπίτια σας» Δασκάλα στη Λάρνακα απαγόρευσε στους μαθητές της την πρωινή προσευχή!

14.10.2019«Όσοι θέλετε να προσεύχεστε να το κάνετε στα σπίτια», λέει σύμφωνα με γονείς που μίλησαν στο OMEGAlive  η συγκεκριμένη δασκάλα .
Μάλιστα η συγκεκριμένη δασκάλα, όχι μόνο δεν επιτρέπει  στα παιδιά να κάνουν πρωινή προσευχή, αλλά τους λέει ότι δεν υπάρχει θεός και ότι όλα ξεκίνησαν από μία μεγάλη έκρηξη.

Όπως επισημαίνουν οι γονείς η δασκάλα, που διδάσκει σε μαθητές έκτης δημοτικού, επιμένει παρά τα παράπονα τους να μην  επιτρέπει στα παιδιά να κάνουν προσευχή ενώ παράλληλα αντιδρά, όπως υποστηρίζουν, με άσχημο τρόπο έναντι μερίδας μαθητών, οι γονείς των οποίων κατήγγειλαν την συμπεριφορά της στο σύνδεσμο γονέων αλλά και σε αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας.

«Εμένα το παιδί μου αναστατώθηκε τόσο πολύ από τη συμπεριφορά της συγκεκριμένης δασκάλας που ζήτησε να πάει να εξομολογηθεί», ήταν η χαρακτηριστική δήλωση μητέρας που επικοινώνησε με το OMEGAlive.

Σε επικοινωνία που υπήρξε με την διευθύντρια του συγκεκριμένου σχολείου η οποία επισήμανε πως το ζήτημα έχει διευθετηθεί και πως από εδώ και πέρα η προσευχή θα γίνεται κανονικά στην τάξη της συγκεκριμένης δασκάλας.  Οι ίδιοι οι γονείς πάντως τονίζουν πως εδώ και δύο εβδομάδες η διευθύντρια  τους δηλώνει πως η προσευχή θα γίνεται χωρίς ωστόσο η προσευχή να γίνεται στο μάθημα της συγκεκριμένης δασκάλας.

Μάλιστα όπως υποστηρίζουν οι γονείς η δασκάλα επιμένει να αγνοεί  πεισματικά της υποδείξεις της διεύθυνσης.

Ενώ από την πλευρά της ΠΟΕΔ επισημάνθηκε πως κανένας δάσκαλος δεν έχει το δικαίωμα να επιλέγει αν θα κάνει  ή όχι πρωινή προσευχή στους μαθητές.

Το ζήτημα της προσευχής είναι μέσα στους κανονισμούς, όπως είναι και τα μαθήματα που διδάσκονται οι μαθητές και πρέπει να γίνεται άσχετα με τις προσωπικές πεποιθήσεις του δασκάλου», μας επισημάνθηκε.Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς
Οι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα


932