Οι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

01.10.2018


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ και εμείς σας παρουσιάζουμε της κυρίες που ξεχώρισαν με το στυλ τους.

Την Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου τον Πολιτιστικό Κέντρο της Τράπεζας Κύπρου στη Λευκωσία συγκέντρωσε γνωστές προσωπικότητες της κυπριακής showbiz οι οποίες παρευρέθηκαν στην παρουσίαση προγραμμάτων της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ. Γυναίκες που εντυπωσίασαν με τα outfit τους και φυσικά με την ομορφιά τους.

Δείτε ποιες είναι αυτές στην πιο κάτω gallery…Βαρύ πένθος για γνωστή Ελληνίδα: «Δεν πρόλαβα να σου δώσω το δώρο σου» (photos) Η απώλεια του αγαπημένου της προσώπου την βύθισε στη θλίψη και στο πένθος. Η ίδια θέλησε να μοιραστεί τον πόνο της με τους followers της και να μιλήσει για την απώλεια αυτή μέσα από το Instagram.​​​​​​​ Συγκλονίζει η σπαρακτική ανάρτησή της: «Δεν ήμουν βιολογικό σου παιδί αλλά με μεγάλωσες σαν δικό σου ήσουν δίπλα μου σε όλες τις στιγμές και επιλογές μου με στήριζες με τα σωστά και τα λάθη μου δεν σε είδα ποτέ στεναχωρημένο η να κλαις είχες πάντα να μου χαρίζεις ηρεμία όσες δυσκολίες και αν πέρασες δεν σε ένοιαζε ο εαυτος σου αρκεί να είμαστε όλοι όσοι αγαπάς καλά !σήμερα ράγισε η καρδιά μου μπαμπά μου μου έφυγες και ψάχνω να βρω δύναμη να το αντέξω δεν πρόλαβα να σου πω το ποσό σ’ αγαπάω και ποσό ανάγκη σε έχω στην ζωή μου δεν πρόλαβα να σου δώσω και το δώρο σου....»


30096