Ανατροπές που σόκαραν στο Nomads: Ποιοί αποχωρούν μαζικά ένα βήμα πριν τον τελικό

14.12.2017Tι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες στο Nomads ανακοίνωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στους παίκτες το βράδυ της Πέμπτης, όσον αφορά στις ψηφοφορίες και τις αποχωρήσεις.

«Να σας πω τι θα συμβεί την Κυριακή. Αγώνισμα ατομικής ασυλίας, ένας νικητής παίρνει το λευκό περικάρπιο για εκείνη την ημέρα και μόνο, για λίγες ώρες δεν θα έχει άγχος. Οι δύο ηττημένοι από το παιχνίδι είναι υποψήφιοι μονομάχοι και ο ένας θα ψηφιστεί με την διαδικασία που ξέρουμε, τρεις λοιπόν. Την ίδια μέρα, από τον αγώνα ερχόμαστε κατευθείαν στην αρένα, μαθαίνουμε τι συνέβη με την ψηφοφορία των τηλεθεατών, ο ένας σώζεται, οι δύο μονομαχούν και αποχωρεί ο ηττημένος.

Την Δευτέρα ξανά αγώνας ατομικής ασυλίας, ένας παίρνει το λευκό περικάρπιο, οι δύο τελευταίοι του αγωνίσματος θα είναι υποψήφιοι, ψηφίζεται εσείς τον τρίτο, ερχόμαστε αμέσως στην αρένα, βλέπουμε τι έγινε με την ψηφοφορία των τηλεθεατών, μονομαχούν οι δύο και ο ηττημένος αποχωρεί. Όταν μετά τον αγώνα σήμερα, δούμε ποιοι έξι θα μείνετε, θα ανοίξουν οι τηλεφωνικές γραμμές και ο κόσμος θα ψηφίσει και για τις δύο ημέρες, και για την Κυριακή και για την Δευτέρα», είπε μεταξύ άλλων ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

peoplegreece.grΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς
Οι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα


496