Πέτρος Κωστόπουλος: Η απάντηση του στα δημοσιεύματα που τον συνδέουν με τον χωρισμό Μπαλατσινού-Κικίλια (Video)

14.04.2018Ο χωρισμός της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια, απασχολεί έντονα τα Μέσα τις τελευταίες ημέρες, καθώς προκάλεσε έκπληξη. Οι κινήσεις του πρώην ζευγαριού, σε καμία περίπτωση δεν “μαρτυρούσαν” την εξέλιξη αυτή που είχε η σχέση τους.

Τα δημοσιεύματα, τα οποία αναφέρονται στους λόγους του χωρισμού τους είναι πολλά. Ωστόσο, ένα από αυτά ενόχλησε ιδιαίτερα τον Πέτρο Κωστόπουλο, ο οποίος έσπευσε να δώσει τη δική του απάντηση. Συγκεκριμένα, στο περιοδικό Down Town γράφτηκε ότι ο παρουσιαστής έπαιξε ρόλο στον χωρισμό Μπαλατσινού-Κικίλια. 

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρεται πως το πρώην ζευγάρι ενοχλήθηκε από την μετακόμιση του Κωστόπουλου, σχεδόν απέναντι από το σπίτι που συγκατοικούσαν. Ο Νίκος Γεωργιάδης επικοινώνησε με τον παρουσιαστή και αποκάλυψε σήμερα στην εκπομπή Επιτέλους Σαββατοκύριακο, ότι του τόνισε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

«Μίλησα χθες με τον Πέτρο, είναι πάρα πολύ ενοχλημένος από τα δημοσιεύματα αυτά. Μου επιβεβαίωσε ότι έχουν πολύ καλές σχέσεις με την Τζένη. Η αλήθεια είναι ότι έχει μετακομίσει πάρα πολύ κοντά ο Πέτρος στο σπίτι της Τζένης, μπορείς να πεις ότι είναι σχεδόν στην ίδια γειτονιά. Μετακόμισε λόγω της δουλειάς του. Ήταν ένα πράγμα που είχε αποφασιστεί από καιρό, δεν μετακόμισε επειδή πήγε η Τζένη. Δεν συνδέεται ο Πέτρος με τον χωρισμό, αυτό θέλει να ξεκαθαρίσει», είπε ο δημοσιογράφος.

 peoplegreece.comΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς
Οι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα
570