«Βλέπω Survivor και ερωτεύτηκα τον Ηλιά Γκότση»! Η δήλωση πασίγνωστου Έλληνα!

14.05.2018Πασίγνωστος σχεδιαστής, παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, ενώ μίλησε μεταξύ των άλλων και για την προσωπική του ζωή. Ο ίδιος, ανέφερε ότι το φύλο του δεν προσδιορίζεται- ενώ έχει συμβεί στο παρελθόν να ερωτευτεί και άντρα.

Ο λόγος για τον Λάκη Γαβαλά, που αναφέρθηκε και στο Survivor και τον Ηλία Γκότση- ενώ είπε ότι ο παίκτης των Μαχητών μπορεί να είναι η αιτία να ξανακάνει εσώρουχα.

Ο Λάκης Γαβαλάς, είπε χαρακτηριστικά: «Ερωτικά είμαι καλά. Αλλά τώρα θα κάνω και απιστία αυτόν τον καιρό. Επειδή τώρα τελευταία διάβαζα ένα βιβλίο που με συγκλόνισε και μετά πήγα να δω τηλεόραση και έβλεπα Survivor, ερωτεύτηκα έναν παίκτη, τον Ηλία… Τρελαίνομαι… Είναι ο σωματότυπος που μπήκε ο ήλιος, βγαίνει ο ήλιος… Κάτι θα κάνω σίγουρα μαζί του, ίσως αυτός είναι η αιτία να ξανακάνω ρούχα.

Επειδή μεγάλωσα τα ανίψια μου, νόμιζα ότι είμαι ένας πατέρας σταδιακώς. Μετά μου έφυγε αυτό το πράγμα από το μυαλό. Μετά τα 55 σταμάτησα να σκέφτομαι ένα δικό μου παιδί είτε με παρένθετη μητέρα είτε με κανονική γυναίκα. Το δικό μου φύλο μου δεν προσδιορίζεται.

Έχω ερωτευτεί άνδρα που δεν έγινε ποτέ τίποτα γιατί γούσταρα την οντότητα αυτή- Και με έχουν ερωτευτεί γυναίκες που τους έδωσα πολύ περισσότερο απ’ ότι θα έδινε στον άντρα που είχα ερωτευτεί»

youweekly.grΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς
Οι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα


340